Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

CMC / Tylose Powder (Tylo) 50 g -tilóz por

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 270 Ft 1 875 Ft ÁFA nélkül
CMC / Tylose Powder (Tylo) 50 g -tilóz por
CMC / Tylose Powder (Tylo) 50 g -tilóz por
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 270 Ft

A CMC tilózpor ehető ragasztóanyag, ugyanakkor javítja a bevonó kompozíciók és a fondant rugalmasságát.

CMC -Tylose Powder (Tylo) 50 g

Rugalmasságot és szilárdságot ad a modellező anyagoknak. A masszába keverve a tömeg megszerzi a tököt.

A por változó felhasználású. Ehető ragasztóként szolgál a bevonó és modellező anyagok tömörítéséhez is. Ha olyan ragasztót kíván készíteni, amely könnyen rögzíti az ehető dekorációkat a bevonatból és a modellező anyagokból, keverje össze a port 1 rész por: 30 rész víz arányban. Hagyja fedett 8 órán át, és kefével könnyen kezelhető. A bevonó és modellező anyagok tömörítéséhez port adunk hozzá, hogy fokozza a tömeg merevségét, ami vékony, mégis szilárd alakzatokat eredményez. Ezekből szirmokat és csipkeket hozhat létre, amelyek a por miatt nem szakadnak el. Ebben az esetben adjon hozzá egy teáskanál port 200–250 gramm bevonó és modellező vegyülethez. Ha úgy döntött, hogy javítani kívánja a bevonat és a modellező anyag felületét gyöngyházfényes és színes porokkal, akkor csak keverje össze a port vízzel a ragasztóra megadott sebességgel, enyhén megmossa a felületet és a port porral.

Ehető porragasztó, amely alkalmas a bevonókészítmények rugalmasságának növelésére. Mivel a ragasztót por formájában szállítják, lehetséges pontosan annyi keverni, amennyire szüksége van. A gyártás nagyon egyszerű. Csak keverje össze körülbelül 1:30 arányt (egy rész porragasztó és 30 rész víz), és hagyja az elegyet körülbelül 8 órán át állni.

Ha tyloszt szeretne használni a bevonat tulajdonságainak javításához, javasolunk kb. Egy teáskanálnyi 200-250 g fondanthez. Használható a modellező paszta minőségének javítására is (például figurák vagy szirmok készítéséhez).

Összetétel: Nátrium-karboxi-metil-cellulóz mézga.

Gyártói garancia: gluténmentes, vegetáriánusok és vegánok számára megfelelő, nem tartalmaz genetikailag módosított alapanyagokat, BSE / TSE mentes, kóser.

Tartalom: 50 g

Súly (brutto) 50 g
Nettó súly 50 g
A termék listázva van: Ehető ragasztó, Ostatní cukrářské suroviny
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

CMC / Tylose Powder (Tylo) 50 g -tilóz por

CMC / Tylose Powder (Tylo) 50…

3 605 Ft
CMC / Tylose Powder (Tylo) 50 g -tilóz por

CMC / Tylose Powder (Tylo) 50…

3 310 Ft

Hasonló termék

Lépjen kapcsolatba velünk