Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ragasztó gél - Piping gél 325 g

2 700 Ft 2 350 Ft ÁFA nélkül
Ragasztó gél - Piping gél 325 g
Ragasztó gél - Piping gél 325 g
Elérhetőség: 3 héten belül készleten
Ár: 2 700 Ft

Piping gél 325 g.

A gél változó felhasználású. Használható modellező és bevonó anyagokból, marcipánból, gumipasztából és chocoflexből készített dekorációk rögzítésére a sütemények, cupcakes és egyéb bevont desszertek felületére. Miután a torta beállt, a tortán lévő dekorációkat elviszik, hogy a torta biztonságosan kezelhető és hordozható legyen. Ezenkívül a gél használható hullámos felületek, például vízfelület kialakítására. Miután egy vékony réteg gélt felvitt a bevonó és a modellező anyagok felületére, különféle porokat és csillámokat is fel lehet használni. A gél könnyen festhető, lehetőleg gélfestékekkel.

Súly 325 g.

A géllel  díszítések modellező anyagokból ragaszthatók. Alkalmas vízszint létrehozására, jól gélesíthető.

Tárolja száraz, hűvös helyen.

Súly (brutto) 377 g
Nettó súly 325 g
A termék listázva van: Ehető ragasztó, Ostatní cukrářské suroviny

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1142 kJ
Energiaérték 272 kcal
Teljes zsírtartalom 0.1 g
Szénhidrátok 77 g
- ebből cukok 44 g
Fehérje 0.1 g
4.1 g

Termékösszetétel

Glükózszirup, víz, cukor, E407 gélesítőszer, savasságszabályozók E330, E270, E325, tartósítószer E202. Olyan gyárban gyártják, amely tojást, tejet, diót is feldolgoz.

PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Ragasztó gél - Piping gél 325 g

Ragasztó gél - Piping gél 325…

3 785 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk