Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Ehető egyszerű fix piros (Cherry Red)

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 555 Ft 1 285 Ft ÁFA nélkül
  Ehető egyszerű fix piros (Cherry Red)
  Ehető egyszerű fix piros (Cherry Red)
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 555 Ft

  Piros fixa hogy bemutassa az apró részletek sütemények, cupcakes és egyéb desszertek.

  Red fixa hasznos, hogy bemutassa az apró részletek sütemények, cupcakes és egyéb desszertek. Tökéletesen tapad a bevonó és modellező anyagokhoz. A macaroons és a mézeskalácsok fehér mázzal borított feliratokat vagy kis díszítéseket rajzolhatnak. Piros jelölővel a babák és a karakterek arcán finom részleteket ábrázol. Ez a szín alkalmas virágmotívumok rajzolására vagy mintás virágok dekoratív díszítésére. A vörös is lehet a különböző témákkal rendelkező fiatalkorúakon létrehozott gyümölcsök, hanem autók, szívek, kerekek és egyéb díszek, vagy csipke díszítés.

  Megnyitás után javasoljuk, hogy a hűtőszekrényben tartsa. Részletezéshez alkalmas.

  Súly (brutto) 14 g
  Szín Piros
  A termék listázva van: Cukrászati eszközök, Egyoldalas ehető fixek Červená potravinářská barviva a barvy

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 03. 03.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 03. 03.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 03. 03.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk