Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ehető fix egyszerű pink (rózsaszín kehely)(Sundae Pink)

Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 615 Ft 1 335 Ft ÁFA nélkül
Ehető fix egyszerű pink (rózsaszín kehely)(Sundae Pink)
Ehető fix egyszerű pink (rózsaszín kehely)(Sundae Pink)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 615 Ft

Pink fixa rajz apró részletek sütemények, cupcakes és egyéb desszertek.

Pink fixa hasznos, hogy bemutassa az apró részletek sütemények, cupcakes és egyéb desszertek. Tökéletesen tapad a bevonó és modellező anyagokhoz. A macaroons és a mézeskalácsok fehér mázzal borított feliratokat vagy kis díszítéseket rajzolhatnak. Rózsaszín színnel finom részleteket rajzolhat a karakterek arcán. A fehér bevonattal ellátott cupcakes és cupcakes a romantikus díszeket, például a szíveket és a virágokat festheti. Ez a szín a lányok süteményeire díszítő elemek rajzolására alkalmas.

Megnyitás után javasoljuk, hogy a hűtőszekrényben tartsa. Részletezéshez alkalmas.

Súly (brutto) 14 g
Nettó súly 15 g
Szín Rózsaszín
A termék listázva van: Egyoldalas ehető fixek

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk