Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Ehető ragasztó Sugarcraft 25 ml

  Felhatalmazott eladó
  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 415 Ft 1 170 Ft ÁFA nélkül

  Ehető ragasztó Sugarcraft 25 ml

  Az ehető ragasztónak köszönhetően a torta felületéhez bevonat- és modellező anyagokból, marcipánból, gumpasztából és chocoflexből készült díszítéseket és alakzatokat csatolhat. Az anyag könnyen felhordható ecsettel. A ragasztónak köszönhetően a tárgyak nem mozognak a süteményből a szállítás és a további kezelés során. Alkalmas a felületek bevonására is a porok felhordása előtt, ha nem tudod a nedvességre alkalmazni.

  Élelmiszeripari ragasztó, amely bevonóanyagok és marcipán bevonatok ragasztására alkalmas.

  Az ehető ragasztó a marcipán vagy a fudge különböző részeinek kötésére használható. A por vagy csillogó színek alkalmazásának alapjaként is használható.

  Összetevők: víz, tartósítószer; ecetsav, karboxi-metil-cellulóz.

  A termék gluténmentes, vegetáriánusok és vegánok számára alkalmas, és nem tartalmaz GMO-kat.

  Tartalmaz: 25 ml

  Súly (brutto) 25 g
  Térfogata 25 ml
  Szín Átlátszó
  A termék listázva van: Ehető ragasztó

  Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

  Gyártó kijelentetés Gluténmentes termék - gluténmentes (Gluten free)
  Rainbow Dust

  A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 12. 01.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 12. 01.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 12. 01.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Ehető ragasztó Sugarcraft 25 ml

  Ehető ragasztó Sugarcraft 25…

  2 355 Ft
  Ehető ragasztó Sugarcraft 25 ml

  Ehető ragasztó Sugarcraft 25…

  2 685 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk