Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Élelmiszer ragasztó tubusban 15g

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 4 darab Hétfőn 10. 02. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 715 Ft 1 420 Ft ÁFA nélkül
Élelmiszer ragasztó tubusban 15g
Élelmiszer ragasztó tubusban 15g
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 1 715 Ft

Élelmiszer ragasztó tubusban 15g

A cukros dekorációs ragasztó egészségre ártalmatlan, könnyen használható. A dekorációs ragasztó egy praktikus tubusban van csomagolva. A praktikus, kifolyóval ellátott tubus lehetővé teszi a termék egyszerű adagolását, amely közvetlenül a ragasztott cukormasszára vihető fel. Az állaga nagyon sűrű, ami lehetővé teszi kis mennyiségű termék használatát, és garantálja az azonnali és tartós rögzítést.

Decora ehető élelmiszerragasztó 15 g-os tubusban, praktikus adagolócsővel. Ehető ragasztó, amely nélkülözhetetlen a 3D-s témák és virágok ragasztásához és komponálásához cukorpasztából.

Élelmiszerragasztó a Cake Design számára, kiválóan alkalmas minden cukormasszához, modellező és fedő pasztához, erős, szinte azonnali kötőerő jellemzi.

Az élelmiszerragasztót a virágok és háromdimenziós díszítések különböző cukorpasztából készült részeinek összeragasztására és összerakására használják a sütemények és édességek díszítéséhez.

Az összetevőket, a lejárati időt, a gyártási tételt és az összes tápértékkel kapcsolatos információt lásd a csomagoláson lévő címkén.

 

Csomag 1 tubus 15 g-os étkezési ragasztó cukormasszához eladó online a legjobb garantált áron!

Tartalom: 15 g

 

A termék listázva van: Ehető ragasztó
Decora

A Decora márka 1998-ban született a De Luca család több mint 40 éves tapasztalatára alapozva a vendéglátó- és cukrászipari berendezések területén. Carlo De Luca megérezte a lehetőséget, hogy a rajongók és amatőrök számára is elérhetővé tegye a torták és desszertek díszítésére szolgáló termékek olyan választékát, amely addig a profiknak volt fenntartva. Ma a vállalatot Carlo mellett a gyermekek, Pietro, Margherita és Serena vezetik, akik ugyanolyan lelkesedéssel folytatják a közös családi értékeket.

 

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 10. 02.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 10. 02.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 10. 02.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk