Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Glicerin - glicerin tiszta vízmentes 99,5% - 60 g

Glicerin - 60 g/üveg

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Hétfőn 07. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
Rendszeres ár 1 835 Ft
1 350 Ft 1 115 Ft ÁFA nélkül
Glicerin - glicerin tiszta vízmentes 99,5% - 60 g
Glicerin - glicerin tiszta vízmentes 99,5% - 60 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 350 Ft 1 835 Ft -26%

Glicerin - 60 g/üveg

A Glicerin elnevezés a glicerin két jellegzetes tulajdonságából, nevezetesen édes ízéből és jelentős viszkozitásából ered. A görög glykys, magyarul édes, és a latin cera, viasz szóból ered.

Hűvös, száraz helyen tárolja, és védje a közvetlen napfénytől.

A fénykép illusztráció, a csomagolás az aktuális készlet függvényében változhat.

Csomagolás: 60 g

A tiszta, vízmentes glicerin vagy más néven glicerin higroszkópos, színtelen, átlátszó, nagyon sűrű folyadék, amelynek nincs határozott szaga, de enyhén édes íze van. Fontos szerves vegyület, és főként a növényi zsírok alkotórésze. Jelenleg a legnagyobb mennyiségű glicerin a repceolaj ipari feldolgozásának ( újraészterezés ) melléktermékeként keletkezik.

A fajsúly, azaz 1 liter súlya körülbelül 1,20 kg.

Tiszta, vízmentes glicerin használata: Kozmetikai termékekben hidratáló krémek és szappanok adalékanyagaként, fogkrémekben nedvesítőszerként, műanyaggyártásban lágyítószerként, gyógyszergyártásban, különböző pasztákban, színezékekben, elektronikus cigaretták utántöltőiben stb.

Az élelmiszeriparban italok és rosszabb minőségű borok kondicionálására, édesítőszerként pl. tejszínhabban, lágyítószerként zselében, rágógumiban és más édességekben stb. használják. Élelmiszer-összetevőként az E 422 jelölést viseli.

Fertőtlenítő oldat előállítása peroxiddal:

Nyersanyagok előkészítése 1 liter oldathoz:

830 ml 86-96%-os alkohol vagy 750 ml izopropil-alkohol.

42 ml 3%-os hidrogén-peroxid ( de vírusok esetén nem szükséges, csak a baktériumokra hat ).

18 ml 99,5%-os glicerin ( glicerin ) - 42 ml peroxidot is helyettesíthet, ez lágyítja az oldat hatását és növeli a bőr hidratáltságát.

110 ml víz alkoholhoz vagy 192 ml izopropil-alkoholhoz.

Keverje jól össze vagy rázza össze egy tartályban.

 

Az összetevők leírása:

Alkohol 86-96% (etanol) - etanol helyett használhat izopropil-alkoholt.

Hidrogén-peroxid 3% (H2 O2 ) - a peroxid alacsony koncentrációja nem hat a vírusok ellen, de segít eltávolítani a spórákat és a baktériumokat. Ennél többet ne adjon, mert károsíthatja a bőrt. Ezért nincs szükség a vírus felszámolásához. Ezután a keverékben glicerinnel helyettesíthető a rugalmasabb hatás érdekében.

Glycerol 99,5% - hidratáló hatású a kézre és sűríti az oldatot. Legfeljebb 100 g/l mennyiségig adható hozzá, hogy hidratálóként működjön. Az oldat 10% feletti tartalma ( 100 g / 1 l ) kiszáríthatja a bőrt.

Víz - a desztillált víz előnyös, de a sima csapvíz is elegendő.

Egyéb anyagok és illatok - Nem ajánlott. A különböző illatanyagok vagy színezékek mellékhatásokat okozhatnak, beleértve az allergiát is, és csökkenthetik a keverék hatékonyságát.


Egyszerű utasítások a peroxid nélküli fertőtlenítéshez, ami nem biztos, hogy ott van a vírusoknál.

1 liter kéz- és tárgyfertőtlenítő oldat összetevőinek elkészítése:

830 ml technikai alkohol 86-96%

60 ml 99,5%-os glicerin

110 ml tiszta csapvíz

Keverje vagy rázza jól össze a tartályban.

A tiszta, vízmentes 99,5%-os glicerin csak akkor stabilizáló hatású a termékre, ha legalább 25%-os nedvességtartalomra szárítják és hűvös helyen, legfeljebb 10 °C-on tárolják. Ha a keverék például legalább 5 % sót vagy valódi fokhagymát tartalmaz, akkor PVC-be csomagolva, szellős helyen 30-60 napig eltartható penészedés nélkül. Legnagyobb előnye azonban, hogy a terméket még részben szárítva is képes "megpuhítani", így az még mindig kissé rugalmas, de nagyon merev, de tűvel átszúrható vagy könnyen kifúrható.

Óvintézkedés: A tiszta, vízmentes glicerin nagy dózisban enyhén mérgező. Fejfájást, gyomorpanaszokat és hányást okoz. Hosszú időn keresztül nagy dózisban májkárosodást okozhat.

A tiszta glicerin szájon át beadott legalacsonyabb mérgező dózisa az embernél 1,5 g / kg, ami azt jelenti, hogy egy 80 kg-os személynek legalább 120 g ( 100 ml) tiszta, 99,5%-os glicerint kellene egyszerre tudatosan lenyelnie ahhoz, hogy a mérgezés tünetei jelentkezzenek. A glicerin elvonja a nedvességet a bőrből, és így kiszárítja azt, ezért viseljen kesztyűt, ha glicerinnel dolgozik. Ha lefröccsent, mosson kezet alaposan vízzel, és kezelje megfelelő hidratáló krémmel! Véletlen, nagy mennyiségű lenyelés esetén ( lásd: Legalacsonyabb mérgező dózis ), tejjel öblítse le és indítson el hányást, vagy forduljon orvoshoz.

Tárolás és felhasználás: Tartsa a glicerint gyermekek elől elzárva! Ne tárolja élelmiszerrel együtt! Jól zárt palackokban, legkésőbb a vásárlástól számított 12 hónapon belül fogyassza el.

A glicerint nem palackozták élelmiszeripari célokra.

 

 

Súly (brutto) 75 g
Nettó súly 35 g
A termék listázva van: Akció Ehető ragasztó
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk