Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Retro zománcozott mély tányér fehér kék vonallal - 22 cm

3 665 Ft 3 030 Ft ÁFA nélkül
Retro zománcozott mély tányér fehér kék vonallal - 22 cm
Retro zománcozott mély tányér fehér kék vonallal - 22 cm
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 3 665 Ft

Zománcozott mély tányér 22 cm

Elegáns külsejű, kiváló minőségű zománcból készült mély tányér fehér színben, vékony kék vonallal.

A fehér színű, mély tányér vékony kék szegéllyel hangulatossá teszi az ünnepi terítéket. A tányér kiváló minőségű zománcból készült, amely nagyon tartós és könnyen mosható. A zománcozott tányér akár évtizedeken át jó szolgálatot tesz majd Önnek.

FIGYELEM: Ez a termék retró stílusban készült, és a kivitelezésben hibák nyomai lehetnek - ezekre a hibákra nem vonatkozik reklamáció, ezek nem hibák, hanem tulajdonságok. Az esztétikai pontatlanságok nem befolyásolják a termék funkcióját, és kiemelik a korabeli retro stílust.

 

Anyag Zománc
A termék listázva van: Eldobható tányérok
Ibili

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Ibili, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 25.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 25.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 25.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk