Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Csere műanyag csavar Wilton állványhoz

Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
700 Ft 580 Ft ÁFA nélkül
Csere műanyag csavar Wilton állványhoz
Csere műanyag csavar Wilton állványhoz
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 700 Ft

Itt is pótalkatrész az állványhoz csipke díszítéssel és középső oszloppal. A cseresapkához (anyához) hasonlóan, a szakszerűtlen - durva kezelés a menet lefojtásához vezethet, és az állvány leértékelődhet. Csakúgy, mint a csereanyához - az eredeti masszív állvány több éve nem áll rendelkezésre; Ez a csavar az alapvető központi támaszként szolgál azzal a menettel, amelyre a tálcákat és a központi lyukat felszerelik, és az osztóoszlopokat a menetre csavarják. Használat után öblítse le a terméket szappannal és vízzel, és törölje le egy törülközővel.

Anyag - műanyag

Anyag Műanyag
A termék listázva van: Elválasztó tálcák - alátétek
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk