Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fából készült Mr & Mrs tábla - fehér, 50 x 9.5cm

3 munkanapon belül lesz raktáron
2 785 Ft 2 300 Ft ÁFA nélkül
Fából készült Mr & Mrs tábla - fehér, 50 x 9.5cm
Fából készült Mr & Mrs tábla - fehér, 50 x 9.5cm
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 2 785 Ft

Szereted a dekorációkat és szereted a részleteket? Akkor nem szabad megfeledkeznie erről az eredeti, fából készült "Mr & Mrs" dekoratív tábláról. Ez a fehér színű istálló tábla biztosan kitűnik majd az esküvői tábládon! A készlet a következő táblákat tartalmazza: "Mr" (kb. 17 x 9,5 cm), "&" (kb. 9 x 9 cm), "Mrs" (kb. 21 x 9,5 cm).

Szereted a dekorációkat és szereted a részleteket? Ebben az esetben nem szabad megfeledkeznie erről az eredeti, fából készült "Mr & Mrs" dekoratív tábláról. Ez a fehér színű istálló tábla biztosan kitűnik majd az esküvői tábládon! A készlet a következő táblákat tartalmazza: "Mr" (kb. 17 x 9,5 cm), "&" (kb. 9 x 9 cm), "Mrs" (kb. 21 x 9,5 cm).

 

Anyag Fa
A termék listázva van: Esküvő Fotó kiegészítők
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 22.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 22.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk