Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Mr és Mrs lufi fekete felirattal

Mr és Mrs lufi fekete felirattal

Részletes termékleírás
165 Ft 140 Ft ÁFA nélkül
Mr és Mrs lufi fekete felirattal
Mr és Mrs lufi fekete felirattal
Elérhetőség: 5 munkanapon belül készleten
Ár: 165 Ft

Mr és Mrs lufi fekete felirattal

Mr és Mrs. fekete feliratú léggömb, Metallic 070 Pearl 30cm. A sima, magyar felirattal ellátott lufik mellett fóliás lufikat is kínálunk a legény/leánybúcsú és az esküvői szekcióban. Ha azt szeretné, hogy a léggömbök repüljenek, akkor látogasson el a Hélium szekcióba vagy aHélium készletbe, és válassza ki az Önnek megfelelő csomagot. A lufikat levegővel is fel lehet fújni. A www.party-narozeniny.cz online magazinban inspirációt találhat a dekorációihoz. Egy esküvő esetében a "kilövő konfetti" és a "torta szökőkút" egy másik fontos kiegészítő. Eredeti dekorációnak számítanak az ifjú pár nevével (latex és fólia) vagy a fényképével ellátott lufik. További információért, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. balonky@balonky.cz

    • Motívum: Esküvő
    • Gyártó: balonky.cz

 

Súly (brutto) 10 g
Party témája Esküvő
Felirat Pan a Paní
A termék listázva van: Esküvő Léggömbök - lufik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 07. 26.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 07. 26.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 07. 26.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk