Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Thermo - ételhordozó 4 tárolóedénnyel - 4 x 0,8 l

Felhatalmazott eladó
17 985 Ft 14 860 Ft ÁFA nélkül
Thermo - ételhordozó 4 tárolóedénnyel - 4 x 0,8 l
Thermo - ételhordozó 4 tárolóedénnyel - 4 x 0,8 l
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 17 985 Ft

A rozsdamentes acél termo tál fedeles rozsdamentes acél tálakat tartalmaz, mindegyik tál térfogata 0,8 liter. Az ételhordozó egy műanyag termoedényben van elhelyezve, csavaros fedéllel és összecsukható fogantyúval, így a szállítandó étel hosszú ideig megőrzi a hőmérsékletét. Ezen túlmenően az élelmiszer megfelelő higiéniáját is biztosíthatja, különösen, ha tömegközlekedéssel szállítja. A thermonaut önmagában is használható élelmiszerhordozó nélkül az élelmiszerek tárolására és szállítására. Méretek: magasság 27 cm, átmérő 20 cm. Szín az aktuális ajánlat szerint. Csak a rozsdamentes acélból készült ételhordozók alkalmasak mosogatógépben való mosogatásra. Az élelmiszerhordozókat élelmiszerek tárolására használják, hűtőszekrénybe valóak, nem lehet bennük ételt melegíteni.

Ha otthonról viszi az ebédet a munkahelyére, vagy rendszeresen visz meleg ételt szeretteinek, akkor biztosan hasznát veszi ennek a rozsdamentes acélból készült ételhordozóval ellátott műanyag termonautának. Az élelmiszerek tárolása és szállítása gyerekjáték lesz. Ráadásul az élelmiszer higiénikus marad, különösen, ha ömlesztve szállítja.

A csomag tartalmaz egy műanyag termo hüvelyt, amely biztosítja, hogy az ételek ne hűljenek ki, vagy éppen ellenkezőleg, ne melegedjenek fel. A tartály műanyag menetes fedéllel is rendelkezik, amely összecsukható fogantyúval rendelkezik, így könnyen és kényelmesen kezelhető.

A készlethez tartozik még 4 darab fedeles rozsdamentes acél tál, amelyek mindegyike 0,8 literes, valamint egy műanyag talppal ellátott tartó, amely megkönnyíti a tálak áthelyezését az előkészített termoedénybe. Ez természetesen önmagában is használható, a tálak és a tartó nélkül, mint bármely normál hőcső.

A rozsdamentes acél tálak mosogatógépben moshatók, a termonadobok a szokásos módon, meleg vízben és mosószerrel.

Anyag: rozsdamentes acél, műanyag
Záródás/fedél: igen
Fedél/fedél anyaga: rozsdamentes acél
Magasság (cm): 27
Átmérő (cm): 20
Térfogat (l): 3,2
Tömeg (g): 1348
Alak: kerek
Jellemzők: thermo wrap
Mosogatógépben mosható: csak tálak
Mikrohullámú sütőben használható: nem
Termo fóliával: igen

 

Súly (brutto) 1555 g
Térfogata 3200 ml
A termék listázva van: Étel hordozók
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 02.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 02.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 07. 02.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk