Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

PME fagyasztó spray 100 ml

Alkalmas vegán és vegetariánoknak Kóser
Rakráron van 2 darab Csütörtökön 06. 20. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
5 485 Ft 4 530 Ft ÁFA nélkül
PME fagyasztó spray 100 ml
PME fagyasztó spray 100 ml
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 5 485 Ft

PME fagyasztó spray 100 ml

A PME élelmiszer hűtő, fagyasztó spray segítségével könnyedén illeszthetsz össze például csokoládé díszeket. Egyszerűen csak permetezz egy keveset az összeillesztendő területre! Ebben nagy segítségedre lesz a fúvóka, hogy biztosan oda permetezz, ahol arra szükség van!

Összetevők: hajtógázok (bután E943a, izobután E943b, propán E944). Nyomokban szóját tartalmazhat. Tanúsított kóser és alkalmas vegánok és vegetáriánusok számára.

Kizárólag professzionális használatra.

Figyelmeztetés: rendkívül gyúlékony aeroszol. Nyomás alatt álló tartály: melegítéskor felrobbanhat. Gyermekek elől elzárva tartandó. Tartsa távol a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás használat közben és a termék közelében! Ne permetezzen nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Ne szúrja át és ne égesse meg, még használat után sem. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50 °C feletti hőmérsékletnek.

Kiszerelés: 100 ml

 

Súly (brutto) 99 g
Térfogata 100 ml
A termék listázva van: Ételfesték spray

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Alkalmas vegetáriánusok számára, Alkalmas vegánok számára, Kóser (kosher)
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 20.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 20.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 06. 20.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk