Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Flambírozó pistoly

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 4 darab Hétfőn 06. 03. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
5 985 Ft 4 945 Ft ÁFA nélkül
Flambírozó pistoly
Flambírozó pistoly
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 5 985 Ft

Flambovací pistol.

Flambírozó pisztoly - nagyon hatékony és eredményes égő. Ideális és praktikus kiegészítő bármilyen konyhához, sokoldalúan használható a műhelyben és az otthoni területeken. A gyors lángolás mellett elősegíti a ropogós kéreg kialakulását a húson - a grillezett bordák és a csirke ideális színű és ízű lesz. Fegyverrel könnyedén eltávolíthatja a tollakat vagy a sörtéket az elkészített baromfiból, sertéscsülökből stb., Sajt pörkölésére és rántására, zöldség pirítósra, paradicsom és paprika héjának felhasználására. A karamell vagy a karamellkéreg egyszerűen elkészíthető, időigényes előkészítés nélkül. Mellékelt receptek a helyreállításhoz.

 

Használati útmutató
Az első és minden további feltöltés előtt forgassa el a beépített vezérlőt teljesen jobbra a bemenet lezárásához.

Helyezze be a normál gázgyújtó tartályt (bután) a pisztoly alján lévő töltőnyílásba, és nyomja meg a pisztolyt néhány másodpercig, hogy megtöltse.

VIGYÁZAT: Ne töltse túl a lángszórót!

Minden feltöltés után várjon néhány percet, amíg a pisztolyban lévő gáz hőmérséklete stabilizálódni kezd. A borostyánszínű pisztoly feltöltése előtt először rázza bele a gáztartályt az öngyújtókba. Csak jó minőségű gázt (butánt) használjon az öngyújtók töltésére. Veszélyes lehet, ha a pisztolyt nem öngyújtók töltésére szánt tartályokból töltik!

Használat
LÁNGGYÚJTÁS – forgassa balra a beépített gombot a gázkar kiengedéséhez, és nyomja meg a fém gombot, amely meggyújtja a lángot. A beépített gomb elforgatásával szabályozhatja a flambírozás lángerejét. A hosszabb lángnál nem magasabb a hőmérséklet, de nagyobb gázfogyasztást jelent.

LÁNGOSÍTÁS A lángoló pisztoly lángját lassan mozgassa az ételhez, a pisztolyt mozgassa oldalra, ne hagyja, hogy a láng tovább hatjon ugyanazon a helyen. Állítsa be az ambíció intenzitását a láng hegyének az ételtől való távolságával.

LÁNGZÁRÁS – forgassa el teljesen jobbra a beépített gombot a gázellátás lezárásához.

 

 

 

Anyag: tartós műanyag / fém, csúszásmentes fogantyú.
Normál gáz feltöltése öngyújtókba.
A lánghossz és a hőintenzitás egyszerű szabályozása.
Méretek: hosszúság 15 cm.

 

Súly (brutto) 188 g
Anyag Fém, Műanyag
A termék listázva van: Darálók, gépek Flambírozó pisztoly
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk