Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Flambírozó pistoly

  Felhatalmazott eladó
  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  4 785 Ft 3 955 Ft ÁFA nélkül
  Flambírozó pistoly
  Flambírozó pistoly
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 4 785 Ft

  Flambovací pistol.

  Flambírozó pisztoly - nagyon hatékony és eredményes égő. Ideális és praktikus kiegészítő bármilyen konyhához, sokoldalúan használható a műhelyben és az otthoni területeken. A gyors lángolás mellett elősegíti a ropogós kéreg kialakulását a húson - a grillezett bordák és a csirke ideális színű és ízű lesz. Fegyverrel könnyedén eltávolíthatja a tollakat vagy a sörtéket az elkészített baromfiból, sertéscsülökből stb., Sajt pörkölésére és rántására, zöldség pirítósra, paradicsom és paprika héjának felhasználására. A karamell vagy a karamellkéreg egyszerűen elkészíthető, időigényes előkészítés nélkül. Mellékelt receptek a helyreállításhoz.

  Anyag: tartós műanyag / fém, csúszásmentes fogantyú.
  Normál gáz feltöltése öngyújtókba.
  A lánghossz és a hőintenzitás egyszerű szabályozása.
  Méretek: hosszúság 15 cm.

  Súly (brutto) 188 g
  Anyag Műanyag, Kov
  A termék listázva van: Konyhai eszközök, Darálók, gépek, Flambírozó pisztoly
  ORION domácí potřeby

  Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 03. 04.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 03. 04.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 03. 04.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk