AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Drót 22 mérőszám - zöld - huzal

  Virágos huzal marcipán virág készítéséhez.

  Részletes termékleírás
  0x
  1 045 Ft 860 Ft ÁFA nélkül
  Drót 22 mérőszám - zöld - huzal
  Drót 22 mérőszám - zöld - huzal
  Elérhetőség: 2 héten belül készleten
  Ár: 1 045 Ft

  Virágos huzal marcipán virág készítéséhez.

  Használja a zöld virágos huzalt, hogy rögzítse a formájú virágokat a süteményhez. Hagyja a modellezett virágokat megszáradni a vezetékeken, majd helyezze őket a kívánt helyre. A vastag csokrok készítéséhez használja az emelőfogókat - egy speciálisan kialakított ollót, hogy megragadja a virágokat, hogy elhelyezze a huzalt, ahol nem kapja meg a kezét. A zöld szín jól keveredik a sötét bevonattal ellátott süteményekkel. A modellezés és a bevonóanyagok, illetve a puha keksz és a mézeskalács tészta más formái is csatlakoztathatók a huzalhoz.

  A csomag 20 darab, 36 cm hosszú.

  Súly (brutto) 30 g
  Nettó súly 30 g
  Szín Zöld
  A termék listázva van: Florisztikai és kötelező vezetékek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk