Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Elrendezési huzal 24. sz. Gauge- zöld

Florisztikai huzal virágok készítéséhez marcipánból.

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Pénteken 05. 31. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 600 Ft 1 320 Ft ÁFA nélkül
Elrendezési huzal 24. sz. Gauge- zöld
Elrendezési huzal 24. sz. Gauge- zöld
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 600 Ft

Florisztikai huzal virágok készítéséhez marcipánból.

A zöld virághuzal segítségével rögzítse az alakú virágokat a süteménybe. Hagyja, hogy a modellezett virágok kiszáradjanak a huzalokon, majd helyezze a kívánt helyre. Sűrű csokrok készítésekor használjon emelő fogókat - speciális alakú ollókat -, hogy megragadja a virágokat, hogy a huzalt odahelyezzék, ahol nem kaphatják meg a kezét. A sötétebb zöld szín jól keverhető a sötét bevonatú süteményekhez. A huzalhoz más formájú modellező és bevonó anyagokat, vagy puha keksz- és mézeskalács tésztát is csatolhat.

A csomag 50 darabot tartalmaz, hosszúság 36 cm.

A fonott huzalok előnye, hogy az elrendezett részletek nem csúsznak. Csokrok vagy virágfüggönyök készítésének folyamata a következő: előkészítse a megfelelő számú huzalt a kívánt hosszúságban, és kezdje el összeállítani a csokor / függöny tengelyét. Rögzítse az egyes vezetékeket a megfelelő színű szalaggal. Minden huzal végén hurkot / hajlítást készítünk - a virág jobb stabilitása érdekében. A huzal szilárdságát a virág típusa szerint választják meg. A nagy virágoknak erősebb huzalra van szükségük, mint a kicsi vagy több virágból álló virágok esetében. Mivel a termék dekoratív jellegű, amikor desszertekre alkalmazzák, ivószalmát kell használni, beillesztve a desszertbe, majd a készített dekorációt ragasztva.

 

Súly (brutto) 50 g
Szín Zöld
A termék listázva van: Florisztikai és kötelező vezetékek
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 05. 31.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk