Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Elrendezési huzal Gauge  sz. 24 - arany

Florisztikai huzal virágok készítéséhez marcipánból.

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 555 Ft 1 285 Ft ÁFA nélkül
Elrendezési huzal Gauge  sz. 24 - arany
Elrendezési huzal Gauge  sz. 24 - arany
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 555 Ft

Florisztikai huzal virágok készítéséhez marcipánból.

Használjon egy fényes virágkötélhuzalt az alakú virágok rögzítéséhez a tortába. Hagyja, hogy a modellezett virágok kiszáradjanak a huzalokon, majd helyezze a kívánt helyre. Sűrű csokrok készítésekor használjon emelő fogókat - speciális alakú ollókat -, hogy megragadja a virágokat, hogy a huzalt odahelyezzék, ahol nem kaphatják meg a kezét. A huzalhoz más formájú modellező és bevonó anyagokat, vagy puha keksz- és mézeskalács tésztát is csatolhat.

A csomag 50 darabot tartalmaz, hosszúság 36 cm.

Szín Arany
A termék listázva van: Florisztikai és kötelező vezetékek

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk