Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Folyékony fém réz 25 ml

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 2 darab Pénteken 09. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 585 Ft 3 790 Ft ÁFA nélkül
Folyékony fém réz 25 ml
Folyékony fém réz 25 ml
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 4 585 Ft

Folyékony bronz árnyékoló modellező és bevonó anyagok felületére történő rajzoláshoz.

A folyékony festék modellező és bevonó anyagok felületére, marcipánra, chocoflexre, csokoládéra, stb... Ez a festék kiválóan alkalmas ékszerek, érmek, csillagok és egyéb motívumok rajzolására. A fehér bevonatos tortákra díszeket és csipkéket rajzolhat. Ez a festék kiválóan alkalmas az esküvői és egyéb ünnepi torták részleteinek és díszítéseinek megrajzolására gyermekeknek és felnőtteknek. Használat előtt alaposan rázza fel a flakont.

Tartalom 25ml.

A festék használatra kész. Használat előtt jól rázza fel. A színt ecsettel vagy szivaccsal viszik fel a bevonatos sütemény felületére.

Összetevők.

 

Súly (brutto) 46 g
Nettó súly 30 g
Térfogata 25 ml
Szín Piros
A termék listázva van: Metalikus ehetó színek Folyékony festékek Červená potravinářská barviva a barvy
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 09. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 09. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk