🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Folyékony fémfesték Dark Silver 25 ml - ezüst

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 145 Ft 2 595 Ft ÁFA nélkül
Folyékony fémfesték Dark Silver 25 ml - ezüst
Folyékony fémfesték Dark Silver 25 ml - ezüst
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 3 145 Ft

Folyékony ezüst szín a modellező és bevonó anyagok felületére történő rajzoláshoz.

Az ezüst folyékony festéket a modellező és bevonó anyagok, a marcipán és a csokoládé felületére történő rajzolására tervezték. A fényes effektusok létrehozása érdekében színt alkalmazhat ecsettel a modellezett vagy hornyolt formák felületére. Ezüst színű rajzoljon részleteket az ünnepi tortákról. Ezzel a színnel festetheti az ékszerek, csillagok, hópelyhek stb. Utánzatait. Az ezüst szín alkalmas gyermekek és felnőttek ünnepi süteményének díszítésére.

Tartalom 25ml

A festék használatra kész. Használat előtt alaposan rázza fel. A festéket ecsettel vagy szivaccsal felhordják a bevont torta felületére.

Összetevők: víz, kukoricaliszt, tartósítószer (E202), citromsav, emulgeálószer: szója lecitin, színek: E171, E151, E110, E142. 

Vigyázat: Az E110 hátrányosan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Súly (brutto) 46 g
Nettó súly 35 g
Térfogata 25 ml
Szín Ezüst
A termék listázva van: Metalikus ehetó színek, Folyékony festékek
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk