Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Üvegforma kenyérhez, püspöki szendvicshez és méteres kalácshoz 27x14x7 cm

Felhatalmazott eladó
3 785 Ft 3 125 Ft ÁFA nélkül
Üvegforma kenyérhez, püspöki szendvicshez és méteres kalácshoz 27x14x7 cm
Üvegforma kenyérhez, püspöki szendvicshez és méteres kalácshoz 27x14x7 cm
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 3 785 Ft

Üvegforma méteres kalácshoz 27x14x7 cm

A méteres kalácshoz lévő forma segít egy klasszikus desszert elkészítésében, de különféle pástétomokban, töltelékben, aszpikában, házi kenyérben is ... Készíthetünk benne ételt, hűtőben hűtőszekrényben tálalhatjuk. Alkalmas minden típusú csőhöz. Mosogatógépben mosható.

Anyaga: boroszilikát üveg. Ellenáll - 20 ° C és + 300 ° C között.
Méretek: 27x14x7 cm.

 

  • mosogatógépben mosható
  • mikrohullámú sütőben
  • elektromos sütőben
  • gáz sütőben
  • forró levegős sütőben
  • hűtőben
  • fagyasztóban
Súly (brutto) 794 g
Áru alkalmas használatra mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben, elektromos sütőben, gáz sütőben, forró levegős sütőben, hűtőben, fagyasztóban
Anyag Üveg
A termék listázva van: Forma méteres sütemény
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 10. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk