Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Étkezési zseléfesték matt arany színben - 20 g

Rakráron van > 5 darab Kedden 07. 23. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 015 Ft 3 320 Ft ÁFA nélkül
Étkezési zseléfesték matt arany színben - 20 g
Étkezési zseléfesték matt arany színben - 20 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 015 Ft

Étkezési esték matt arany színben.

A Sugarflair arany matt festék tökéletes termék a fondant, a marcipán és más anyagok gyönyörű matt színhatásának eléréséhez. Arra is kiválóan alkalmas, hogy egyedi megjelenést kölcsönözzön a dekorációnak.

Hogyan kell használni: Használat előtt jól rázza fel, és ecsettel vigye fel. Használat után tisztítsa meg az ecsetet vízzel. Ha szükséges, hígítsuk fel a mellékelt alkohollal.

Összetevők: etanol (18 %), sellak (E904), színezék (E172, E171). Ez a termék nem tartalmaz genetikailag módosított anyagokat.

Tárolás: hűvös, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolja. A terméket a szokásos szobahőmérséklet-ingadozás nem befolyásolja, de gyúlékony, ezért megfelelően tárolja, napfénytől óvva.

Tartalom: 20 g

 

Súly (brutto) 28 g
Nettó súly 20 g
Szín Arany
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 07. 23.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 07. 23.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk