Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Extra fehér zselés pasztafesték - élelmiszer fehérítő 42 g

A legtöbb eladott
Lisztmentes termék Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot Nem tartalmaz pálmaolajat Alkalmas vegán és vegetariánoknak Transz-zsírsavaktól mentes>
Rakráron van > 5 darab Szerdán 04. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 685 Ft 4 180 Ft ÁFA nélkül
Extra fehér zselés pasztafesték - élelmiszer fehérítő 42 g
Extra fehér zselés pasztafesték - élelmiszer fehérítő 42 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 685 Ft

Élelmiszeripari fehér festék, amely alkalmas házi marcipán, bevonatok, krémek és tészták fehérítésére.

A fehér szín alkalmas marcipán (beleértve a házi készítésűeket is) és csokoládémasszák világosítására. Állaguk nem változik. A fehérrel bevont süteményeken a filctollal vagy más színnel történő túlfestés okozta tökéletlenségeket is elfedheti. Alkohollal hígítva használhatja a figurák szemfehérjének színezésére, valamint a figurák és alakzatok további részletezésére.

 

Súly (brutto) 61 g
Nettó súly 42 g
Szín Fehér
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek

Termékösszetétel

E422 glicerin, E1520 propilénglikol, E170i kalcium-karbonát, E551 szilícium-dioxid.

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Gluténmentes termék - gluténmentes (Gluten free), Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes), Nem tartalmaz pálmaolajat, Alkalmas vegetáriánusok számára, Transz-zsírsavaktól mentes (TFA-mentes)

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 24.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 24.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 04. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk