Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Fekete gél paszta festék extra koncentrált Black

  0x
  4 000 Ft 3 305 Ft ÁFA nélkül
  Fekete gél paszta festék extra koncentrált Black
  Fekete gél paszta festék extra koncentrált Black
  Dostupnost: Na cestě 17 kusů
  Ár: 4 000 Ft

  Fekete extra koncentrált paszta a bevonat és a modellező anyagok színezésére.

  A fekete marcipán, a smartflex, a gumi-paszta és más bevonó és modellező anyagok színezhetőek feketével. Annak érdekében, hogy sűrűbb és elasztikusabb anyag alakuljon ki a formázáshoz, tanácsos hozzáadni Tylo port. Festhet például krémeket és szivacsos süteményeket ijesztő süteményekhez. A festéket alkohollal könnyen meghígíthatja, és egy kefével eloszlathatja a festéket a modellező és bevonó anyagok kívánt területeire. Adjon hozzá fehér színt a megvilágításhoz. Színt adhat a tésztákhoz és krémekhez vagy macaroonokhoz is. A festék nem tartalmaz glutént, így celiacs süteményekké való előállításra alkalmas.

  Súly 42g.

  Maximális koncentrált gélfesték, amely alkalmas a tömeg festésére - krém, bevonó és modellező tömeg.

  Súly (brutto) 56 g
  Nettó súly 42 g
  Szín Fekete
  A termék listázva van: Gél (paszta) festékek

  Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

  Gyártó kijelentetés Gluténmentes termék - gluténmentes (Gluten free), Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes), Nem tartalmaz pálmaolajat, Transz-zsírsavaktól mentes (TFA-mentes)

  Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

  Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Na cestě 17 kusů
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Na cestě 17 kusů
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Na cestě 17 kusů

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Fekete gél paszta festék extra koncentrált Black

  Fekete gél paszta festék…

  5 415 Ft

  Hasonló

  Lépjen kapcsolatba velünk