Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fractal gélfesték - élénk zöld (30 g) 6198

Fraktál gélfesték - élénk zöld (30 g) 6198

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Fractal gélfesték - élénk zöld (30 g) 6198
Fractal gélfesték - élénk zöld (30 g) 6198
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 2 665 Ft

Fraktál gélfesték - élénk zöld (30 g) 6198

Koncentrált gélfesték fondantok, krémek, gélek és tészták színezésére. Fogpiszkáló segítségével vegyük fel a színt kis mennyiségben (minden felvételnél használjunk új fogpiszkálót), és fokozatosan adjuk hozzá, amíg el nem érjük a kívánt árnyalatot.

Gél élelmiszerfesték professzionális használatra, különböző színekben, kiváló minőségben.

Fő felhasználási módok:

  • Próbálja ki marcipán, fondant, paszta, királyi cukormáz, krémek vagy sütemények színezésére.
  • Nagyon gazdaságos, mert magasan koncentrált. Színes porokkal keverve tökéletesen alkalmassá válik kézi festésre.
  • A praktikus tubusba való csomagolásának köszönhetően nagyon könnyen használható: csak csöpögtesse bele pasztába vagy krémbe, majd keverje össze, vagy gyúrja át a megfelelő módon.

 

A termék listázva van: Gél (paszta) festékek

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk