Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gél festék Wilton Moss Green (mohás zöld)

Nem tartalmaz E171-et
2 300 Ft 2 000 Ft ÁFA nélkül
Gél festék Wilton Moss Green (mohás zöld)
Gél festék Wilton Moss Green (mohás zöld)
Elérhetőség: 5 darab úton van
Ár: 2 300 Ft

Zöld gél festék moha zöld a bevonat és a modellező anyagok színezésére.

A zöld marcipán, smartflex, gumi-paszta és más bevonó és modellező anyagok zöld színűek lehetnek. Annak érdekében, hogy sűrűbb és elasztikusabb anyag alakuljon ki a formázáshoz, tanácsos hozzáadni Tylo port. Keverheti a festéket kis mennyiségű alkohollal, és felhasználhatja a modellező és bevonó anyagok felületének kefére. Adjon hozzá fehér színt a megvilágításhoz. A zöld szín kapcsolódik a természethez, így hasznos lehet a sütemények természetes elemekkel díszítésére. A zöld fák, virágok, fű, és néhány állat is - békák, halak, hernyók stb. A zöld szín felhasználható a zöldségek és gyümölcsök utánozására szolgáló anyagok színezésére. Ezenkívül a zöld szín alkalmas autómodellekre, karakterruhákra vagy irodai és háztartási cikkek utánozására. Színt adhatunk a krémekhez és piskóta tortákhoz. Ebben az esetben a tortát zöld színű gyümölcslé - alma, körte, lime - javíthatja. Festhet macaroons-okat is.

A Wilton színeit 28,35 gramm tégelybe csomagolják

Gelové barvy Wilton vzorník

 

Súly (brutto) 43 g
Nettó súly 39 g
Szín Zöld
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés E171 Free
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 02. 16.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 02. 16.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 02. 16.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Gél festék Wilton Moss Green (mohás zöld)

Gél festék Wilton Moss Green …

13 950 Ft

Hasonló

Lépjen kapcsolatba velünk