AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Gél festék Wilton Rose (sötét rózsaszín)

  Nem tartalmaz E171-et
  0x
  1 600 Ft 1 390 Ft ÁFA nélkül
  Gél festék Wilton Rose (sötét rózsaszín)
  Gél festék Wilton Rose (sötét rózsaszín)
  Elérhetőség: 3 héten belül készleten
  Ár: 1 600 Ft

  Gélszín sötét rózsaszín a bevonat és a modellező anyagok színezésére ..

  Színezheti a marcipánt, a smartflex-et, a gumi-pasztát és más bevonó- és modellező anyagokat rózsaszínű gélszíntel. Annak érdekében, hogy sűrűbb és elasztikusabb anyag alakuljon ki a formázáshoz, tanácsos hozzáadni Tylo port. Keverheti a festéket kis mennyiségű alkohollal, és felhasználhatja a modellező és bevonó anyagok felületének kefére. Adjon hozzá fehér színt a megvilágításhoz. A rózsaszín nagyon romantikus, ezért kitűnő a lányok és szerelmesek ünnepi tortáin. Virágokhoz, szívhez, íjakhoz, gyöngyökhöz, csipkehez, dísztárgyakhoz és egyéb speciális vagy absztrakt formákhoz felhasználhatja. Ezzel a színnel rajzolhatja az állatok, a sertések és a többi felület fülét és részleteit 3D-s és tűs alakokra. Színt adhatunk a krémekhez és piskóta tortákhoz. Ebben az esetben a tortát a színre emlékeztető gyümölcs ízével javíthatja - málna, eper, cseresznye. Festhet macaroons-okat is.

  A Wilton színeit 28,35 gramm tégelybe csomagolják

  Gelové barvy Wilton vzorník

  Súly (brutto) 43 g
  Nettó súly 40 g
  Szín Rózsaszín
  A termék listázva van: Gél (paszta) festékek

  Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

  Gyártó kijelentetés E171 Free
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

  Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Gél festék Wilton Rose (sötét rózsaszín)

  Gél festék Wilton Rose (sötét…

  3 015 Ft
  Gél festék Wilton Rose (sötét rózsaszín)

  Gél festék Wilton Rose (sötét…

  11 800 Ft
  Spórolt 2 755 Ft

  Hasonló

  Lépjen kapcsolatba velünk