Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Nyolc alapvető gélszín készlet PME

Előnyös csomag
Nem tartalmaz E171-et Alkalmas vegán és vegetariánoknak Kóser
Rendszeres ár 10 285 Ft
AKCIÓ -22%
8 000 Ft 6 955 Ft ÁFA nélkül
Nyolc alapvető gélszín készlet PME
Nyolc alapvető gélszín készlet PME
Elérhetőség: Áru nem áll rendelkezésre
Ár: 8 000 Ft 10 285 Ft -22%

8 gélszín készlet a bevonat és a modellező anyagok színezésére.

A marcipán, a smartflex, a gumi-paszta és más bevonó- és modellező anyagokat festhet különféle gélfestékekkel. Annak érdekében, hogy sűrűbb és rugalmasabb anyagot kapjunk a formázáshoz, tanácsos hozzáadni Tylo port. Keverheti a festéket kis mennyiségű alkohollal, és felhasználhatja a modellező és bevonó anyagok felületének kefére. Keverheti a színeket, vagy világíthatja őket a fehér színárnyalatokhoz.

A színek alkalmasak finom és vidám témájú ünnepi sütemények díszítésére gyermekek és felnőttek számára. Festhet vagy bevonhat modellező és bevonó anyagokat, amelyek felhasználhatók 3D-s alakzatok készítésére, virágvirágok, csipke, íjak, gyöngyök, gyöngyök, állatok, karakterek és egyéb alakzatok készítésére. Használhat megsimogatott alakzatokat feliratok készítéséhez, és kézzel is rajzolhatja ecsettel.

Színt adhatunk a krémekhez és piskóta tortákhoz. Festhet macaroons-okat is.

8 színű csomagban (külön is kapható):


Mindegyik szín tömege: 25 g

Súly (brutto) 300 g
Nettó súly 200 g
Szín Fekete, Piros, Lila, Barack, Kék, Rózsaszín, Zöld, Sárga
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek, Előnyös festék készletek

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 2594 kJ
Energiaérték 620 kcal

Termékösszetétel

Víz, nedvesítőszer - E422 glicerin, pattanásgátló szer E551, stabilizátor E1520, színezékek: E104, E122, E124, E133, E102.

Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék, Tojás, Szójabab (szója), Tej, Diók (mandula, dió)

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés E171 Free, Alkalmas vegetáriánusok számára, Kóser (kosher)

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Nyolc alapvető gélszín készlet PME

Nyolc alapvető gélszín…

9 415 Ft
Spórolt 2 285 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk