Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rózsaszín gél festék Pink 25 g

Rakráron van 2 darab Hétfőn 07. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 535 Ft 2 095 Ft ÁFA nélkül
Rózsaszín gél festék Pink 25 g
Rózsaszín gél festék Pink 25 g
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 2 535 Ft

Koncentrált gélfesték, amely alkalmas anyagok színezésére - pl. krémek, bevonó- és modellezőanyagok. A festéket fogpiszkálóval vigyük fel, de mindig tiszta fogpiszkálót használjunk.

Rózsaszín zseléfestékkel színezheti a marcipánt, smartflexet, gumipasztát és más bevonó- és modellezőanyagokat. A formázásra szánt massza nagyobb sűrűségének és rugalmasságának elérése érdekében célszerű Tylo port hozzáadni. A színt összekeverheti egy kis mennyiségű alkohollal, és ecsettel bevonhatja vele a modellező- és bevonóanyagok felületét. A szín világosabbá tételéhez adjon hozzá fehérítőt. A rózsaszín nagyon romantikus szín, így a lányok és szerelmesek ünnepi tortáinak díszítésén is kiemelkedik. Használhatja virágok, szívek, masnik, gyöngyök, csipkék, díszek és egyéb konkrét vagy absztrakt formák készítéséhez. Ezzel a festékkel állatfüleket, malacokat és egyéb felületeket, valamint 3D-s és lyukacsos formák részleteit festheted meg. A színt krémekhez és piskótákhoz is hozzá lehet adni. Ebben az esetben a süteményt olyan gyümölcsízzel fokozhatja, amelyre a színe hasonlít - málna, eper, cseresznye. A macaronokat színezhetjük is.

Súly 25 g

Koncentrált gélfesték, amely alkalmas anyagok színezésére - pl. krémek, bevonó- és modellezőanyagok. A festéket fogpiszkálóval vigyük fel, de mindig tiszta fogpiszkálót használjunk.

 

Súly (brutto) 34 g
Nettó súly 25 g
Szín Rózsaszín
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek

Termékösszetétel

Glicerin E422, propilénglikol E551, élelmiszer-színezék E129, E122. Az E129, E122 hátrányosan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét. Zsírmentes, kóser.

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Rózsaszín gél festék Pink 25 g

Rózsaszín gél festék Pink 25 g

4 350 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk