Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Rózsaszín gél festék Pink 25 g

Rakráron van 4 darab Kedden 05. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 970 Ft 1 630 Ft ÁFA nélkül
Rózsaszín gél festék Pink 25 g
Rózsaszín gél festék Pink 25 g
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 1 970 Ft

Koncentrált gélfesték, amely alkalmas a tömeg színezésére - pl. krém, bevonó és modellező anyag. Használjon fogpiszkálót a szín felviteléhez, de mindig használjon tiszta fogpiszkálót.

Színezheti a marcipánt, a smartflex-et, a gumi-pasztát és más bevonó- és modellező anyagokat rózsaszínű gélszíntel. Annak érdekében, hogy sűrűbb és elasztikusabb anyag alakuljon ki a formázáshoz, tanácsos hozzáadni Tylo port. Keverheti a festéket kis mennyiségű alkohollal, és felhasználhatja a modellező és bevonó anyagok felületének kefére. Adjon hozzá fehér színt a megvilágításhoz. A rózsaszín nagyon romantikus, ezért kitűnő a lányok és szerelmesek ünnepi tortáin. Virágokhoz, szívhez, íjakhoz, gyöngyökhöz, csipkehez, dísztárgyakhoz és egyéb speciális vagy absztrakt formákhoz felhasználhatja. Ezzel a színnel rajzolhatja az állatok, a sertések és a többi felület fülét és részleteit 3D-s és tűs alakokra. Színt adhatunk a krémekhez és piskóta tortákhoz. Ebben az esetben a tortát a színre emlékeztető gyümölcs ízével javíthatja - málna, eper, cseresznye. Festhet macaroons-okat is.

Súly 25 g

Koncentrált gélfesték, amely alkalmas a tömeg színezésére - pl. krém, bevonó és modellező maszk. Használjon fogpiszkálót a szín felviteléhez, de mindig használjon tiszta fogpiszkálót.

Súly (brutto) 34 g
Nettó súly 25 g
Szín Rózsaszín
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek

Termékösszetétel

Glicerin E422, propilénglikol E551, élelmiszer-színezék E129, E122. Az E129, az E122 hátrányosan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét. Zsírtalan, kóser.

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Rózsaszín gél festék Pink 25 g

Rózsaszín gél festék Pink 25 g

3 385 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk