Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Sárga gél festék Old Gold PME

Nem tartalmaz E171-et Alkalmas vegán és vegetariánoknak Kóser
Rakráron van 3 darab Szerdán 04. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 765 Ft 1 575 Ft ÁFA nélkül
Sárga gél festék Old Gold PME
Sárga gél festék Old Gold PME
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 1 765 Ft

Sárga színű gél a bevonó és modellező anyagok festéséhez.

Koncentrált gél festék. Bevonó vagy modellező anyagok színezésére.

Marcipánt, smartflex-et, gumi-pasztát és más bevonó- és modellező anyagokat meleg sárga színűre festhet. Annak érdekében, hogy sűrűbb és elasztikusabb anyag alakuljon ki a formázáshoz, tanácsos hozzáadni Tylo port. Keverheti a festéket kis mennyiségű alkohollal, és felhasználhatja a modellező és bevonó anyagok felületének kefére. Adjon hozzá fehér színt a megvilágításhoz.

A modellező és a bevonó anyagokat sárga színnel színezheti, vagy felületét befestheti, hogy ékszereket és más elegáns dekorációkat készítsen a dartson. Az aranyvirág lehet aranysárga is, fehér bevonatú alváskor. Ez a szín felhasználható a darts finom részleteinek illusztrálására. Festhet különféle dekoratív csipkeket, íjakat, gyöngyöket, dísztárgyakat és más mintákat vagy tűket.

A különféle feliratok sárgák is lehetnek. Ez a szín a legjobb fehér, fekete, sötétkék, rózsaszín és piros színben. Színt adhatunk a krémekhez és piskóta tortákhoz. Festhet macaroons-okat is.

Súly: 25 g

 

Súly (brutto) 25 g
Nettó súly 25 g
Szín Sárga
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 2594 kJ
Energiaérték 620 kcal

Termékösszetétel

Víz, nedvesítőszer - E422 glicerin, pattanásgátló szer E551, stabilizátor E1520, színezékek: E102, E155.

Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Gluténtartalmú gabonafélék, Tojás, Szójabab (szója), Tej, Diók (mandula, dió)

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés E171 Free, Alkalmas vegetáriánusok számára, Kóser (kosher)
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 24.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 04. 24.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 04. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Sárga gél festék Old Gold PME

Sárga gél festék Old Gold PME

3 585 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk