Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Türkizkék ételfesték gél - Turquise 25 g

Kóser
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 900 Ft 2 395 Ft ÁFA nélkül
Türkizkék ételfesték gél - Turquise 25 g
Türkizkék ételfesték gél - Turquise 25 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 900 Ft

Sugarflair Turquise türkizkék színező bevonó és modellező keverékek, makarónik és egyéb desszertek színezésére, alkalmas vízbázisú élelmiszerekhez.

A Spectral koncentrált pasztafestékei gyönyörű természetes színeket adnak a marcipánhoz és a fondanthoz.

A türkizkék marcipán, smartflex, gumipaszta és más bevonó- és modellezőanyagok színezésére használható. A formázandó massza nagyobb sűrűségének és rugalmasságának elérése érdekében célszerű Tylo port hozzáadni. A színt összekeverheti egy kis mennyiségű alkohollal, és ecsettel bevonhatja vele a modellező- és bevonóanyagok felületét. Világosításhoz adjon hozzá fehérítőt.

A kék-zöld türkiz szín alkalmas díszítő virágok, csipkék, masnik, modellautók és egyéb 3D-s és áttört figurák készítéséhez használt tömegek befejezésére. A zselés ehető festékkel a gyermektortákat is feldobhatja, az autós témájú úri tortákon pedig autómodelleket színezhet, vagy feliratokkal és egyéb formákkal díszítheti a torta felületét.

Türkiz színű festékkel kiegészítheted a Frozen torta témájára épülő ehető dekorációkat. A színt krémekhez és piskótákhoz is hozzá lehet adni. A színt makarónik színezésére is használhatja. A szín gluténmentes, így alkalmas a coeliakiásoknak szánt süteményekben való felhasználásra.

Koncentrált gélszínező, amely alkalmas tömegek színezésére - pl. cukormáz, bevonó- és modellezőmasszák. A festéket fogpiszkálóval vigyük fel, de mindig tiszta fogpiszkálót használjunk.

Használati utasítás: egy tiszta koktélpálcikával vagy valami hasonlóval vigyen fel egy kis mennyiségű pasztát, majd gyúrja jól össze, amíg a marcipán/fondant teljesen el nem színeződik. A gazdagabb szín érdekében adjon hozzá több pasztaszínt.

Összetevők: Glicerin E422, propilénglikol, E551, élelmiszer-színezék (E133, E102) Zsírmentes, kóser.

Alkalmas minden vizes alapú élelmiszerhez.

A színezék maximális mennyisége legfeljebb 200 mg/1 kg termék.

 

Súly (brutto) 34 g
Nettó súly 25 g
Szín Kékeszöld
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek Koncentrált gél festékek

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Kóser (kosher)

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk