Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Wilton fekete gél festék fekete - Black

Nem tartalmaz E171-et
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 05. 30. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
2 815 Ft 2 515 Ft ÁFA nélkül
Wilton fekete gél festék fekete - Black
Wilton fekete gél festék fekete - Black
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 815 Ft

Gélfekete szín a bevonat és a modellező anyagok színezésére.

A fekete marcipán, a smartflex, a gumi-paszta és más bevonó és modellező anyagok színezhetőek feketével. Az öntőanyag nagyobb sűrűsége és rugalmassága érdekében ajánlatos Tylo port adni. Festhet például krémeket és szivacsos süteményeket ijesztő süteményekhez. Könnyedén hígíthatja a festéket alkohollal, és ecset segítségével eloszlathatja a festéket a modellező és bevonó anyagok kívánt területeire. Adjon hozzá fehér színt a megvilágításhoz. Színt adhat a tésztákhoz és krémekhez vagy macaroonokhoz is. A festék nem tartalmaz glutént, így celiacs süteményekké való előállításra alkalmas.

A Wilton színeit 28,35 gramm tégelybe csomagolják.

A Wilton koncentrált gél ételfestékei csak viszonylag kis mennyiségben adhatók hozzá, de tanácsos kezdetben a pontos adagot kipróbálni a tészta részein. A színek keverhetők, hogy saját árnyalatokat hozzon létre.

Megjegyzés: A vörös-piros, a karácsonyi piros és a fekete szín nagyobb mennyiségben befolyásolhatja a színes anyag ízét. A tortán lévő nagy vörös területek esetén ajánlatos a Vörös szín nélküli íz színe. Ha feketét szeretne festeni, javasoljuk, hogy használjon alapként sötét bevonatú anyagot (pl. Csokoládét), amelyhez csak kis mennyiségű fekete festék szükséges a tökéletes színhez.

Természetesen kisebb mennyiségek esetén közvetlenül választhat az egyik teljesen színes cukorbevonat kompozíció közül.

Gelové barvy Wilton vzorník

 

Súly (brutto) 30 g
Nettó súly 30 g
Szín Fekete
A termék listázva van: Gél (paszta) festékek

Termékösszetétel

kukuřičný sirup, E422, cukr, voda, barviva: E153, modif. škrob, E406, E202, E330, E331

 

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés E171 Free
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 05. 30.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 05. 30.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 05. 30.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Hasonló

Lépjen kapcsolatba velünk