Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Wilton Kelly zöld gélszín (világos zöld)

  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 570 Ft 1 365 Ft ÁFA nélkül
  Wilton Kelly zöld gélszín (világos zöld)
  Wilton Kelly zöld gélszín (világos zöld)
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 570 Ft

  Világos zöld szín a bevonat és a modellező anyagok színezésére.

  A zöld marcipán, smartflex, gumi-paszta és más bevonó és modellező anyagok zöld színűek lehetnek. Annak érdekében, hogy sűrűbb és elasztikusabb anyag alakuljon ki a formázáshoz, tanácsos hozzáadni Tylo port. Keverheti a festéket kis mennyiségű alkohollal, és felhasználhatja a modellező és bevonó anyagok felületének kefére. A fehérítéshez adjon hozzá fehér színt. Az Aquamarine festék alkalmas 3D-s tárgyak modellezésére - csináld magadnak eszközök, kövek, evőeszközök, edények és még sok más. A szín az orvos környezetére emlékeztet, így felhasználhatja sütemények díszítésére ezzel a témával. Használhatja úgy is, hogy a fehér területeket a kívánt színre színezi. Színt adhatunk a krémekhez és piskóta tortákhoz. Festhet macaroons-okat is.

  A Wilton színeit 28,35 gramm tégelybe csomagolják

  Ideálisak a modellező és bevonó anyagok, de a krém festésére is. Használjon fogpiszkálót a szín felviteléhez, de mindig használjon tiszta fogpiszkálót.

  Gelové barvy Wilton vzorník

  Súly (brutto) 29 g
  Nettó súly 29 g
  Szín Zöld
  A termék listázva van: Gél (paszta) festékek
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

  Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 21.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 21.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 01. 21.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Wilton Kelly zöld gélszín (világos zöld)

  Wilton Kelly zöld gélszín …

  11 285 Ft
  Spórolt 3 245 Ft
  Wilton Kelly zöld gélszín (világos zöld)

  Wilton Kelly zöld gélszín …

  2 985 Ft

  Hasonló

  Lépjen kapcsolatba velünk