Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Léggömb füzér - Kék készlet 200 cm, 60 db

Léggömbök készlete egy dekoratív kék színű lufi füzérhez, amelyet otthon is könnyen elkészíthetsz. A készlet összesen 60 darab latex lufit tartalmaz különböző árnyalatokban: 10x krómozott ezüst (30…

Részletes termékleírás
3 munkanapon belül lesz raktáron
9 685 Ft 8 005 Ft ÁFA nélkül
Léggömb füzér - Kék készlet 200 cm, 60 db
Léggömb füzér - Kék készlet 200 cm, 60 db
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 9 685 Ft
Léggömbök készlete egy dekoratív kék színű lufi füzérhez, amelyet otthon is könnyen elkészíthetsz. A készlet összesen 60 darab latex lufit tartalmaz különböző árnyalatokban: 10x krómozott ezüst (30 cm), 10x sötétkék (30 cm), 13x fehér (30 cm), 17x világoskék (30 cm), 10x pasztell babakék (27 cm) és kb. 2,5 m hosszú professzionális lufiszalag. Ezzel a készlettel fantasztikus dekorációt készíthetsz kisfiad születésnapi partijára vagy tematikus babaköszöntőjére. A fantáziádnak nincsenek határai! A lufikat csak levegővel fújja fel (szájon át vagy pumpával).
> Léggömbkészlet egy kék színű dekoratív lufi füzérhez, amelyet otthon is könnyen elkészíthetsz. A készlet összesen 60 latex lufit tartalmaz különböző árnyalatokban: 10x krómozott ezüst (30 cm), 10x sötétkék (30 cm), 13x fehér (30 cm), 17x világoskék (30 cm), 10x pasztell babakék (27 cm) és egy kb. 2,5 m hosszúságú professzionális lufiszalagot. Ezzel a készlettel fantasztikus dekorációt készíthetsz kisfiad születésnapi partijára vagy tematikus babaköszöntőjére. A fantáziádnak nincsenek határai! A lufikat csak levegővel fújja fel (szájon át vagy pumpával).
>
A termék listázva van: Léggömbök - lufik Girlandok
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 12. 13.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 12. 13.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 12. 13.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk