Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Folyékony vízkőoldó - 750 ml

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Csütörtökön 06. 27. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 5 650 Ft
4 385 Ft 3 625 Ft ÁFA nélkül
Folyékony vízkőoldó - 750 ml
Folyékony vízkőoldó - 750 ml
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 4 385 Ft 5 650 Ft -22%

A vízkőoldó feloldja a mészlerakódásokat és eltávolítja a vízkőlerakódásokat . Kávégépekben, vízforralóban, teljes automata gépben, kapszulás kávéfőzőkben, karos gépekben, eszpresszógépekben, nagyon hatékony a vízkő elleni küzdelemben.

A vízkőoldó feloldja a kalciumlerakódásokat és eltávolítja a vízkőlerakódásokat kávéfőzőkben, vízforralókban, teljes automata gépekben, kapszulás gépekben, karos gépekben, eszpresszógépekben, nagyon hatékony a vízkő elleni küzdelemben.

Vízkőoldó folyékony vízkőoldó alkalmas háztartási és ipari felhasználásra fürdőszobai tisztítószerként, szaniter tisztítószerként, vízkőoldóként, vízkőoldóként vagy csempetisztítóként.

A vízkőmentesítő folyadék rendkívül hatékony alternatíva, amely kompatibilis a Delonghi, Jura, Miele, WMF, Saeco, Tassimo, Cafissimo, Krups, Senseo, Philips, Dolce Gusto, Nespresso - kávé- és eszpresszógép márkákkal. Alkalmas automatikus vízkőtelenítő programokhoz.

Eltávolítja a lerakódásokat és a vízkőlerakódásokat. Hogyan távolítsuk el a kávéfőzőből? Hogyan kell vízkőmentesíteni a kávégépet? Milyen vízkőoldót használjak? Az erre vonatkozó utasításokat a tökéletes vízkőmentesítésről szóló leírásunkban találja.

Miért kellvízkőmentesíteni és mi az eredmény?

A kemény víz a víz elpárolgásakor vagy felmelegítésekor kalciumlerakódásokat hagy maga után. Ez kedvez a mikroorganizmusok, például a baktériumok szaporodásának. Ezek befolyásolhatják a berendezés működését és lerövidíthetik annak élettartamát. A mészlerakódások akár 30%-kal is növelhetik a berendezések energiafogyasztását, ami gyakran rosszabb hőátadást eredményez. Egy vízforraló esetében például a mészlerakódások megakadályozzák a víz gyors felforrását.


Színjelzővel ellátott eltávolító

A vízkőoldó környezetbarát, szagtalan és szerves savakat tartalmaz, amelyek kíméletesen vízkőtelenítik a kávéfőzőket vagy vízforralókat. Univerzális formulájának köszönhetően minden háztartási készülékhez alkalmas.

A vízkőoldó színes indikátorral rendelkezik, amely jelzi a vízkőmentesítés teljesítményét. A WoldoClean vízkőoldóval több készülék is vízkőmentesíthető a vízkőoldó oldattal. Ha a szín vörösesről sárgássá változik, a vízkőmentesítés teljesítménye kimerült.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell helyesen vízkőmentesíteni a kávéfőzőmet?

Erre azért van szükség, hogy a kávéfőzőben lévő csövekből eltávolítsa a kalciumlerakódásokat. Töltse fel a tartályt 125 ml vízkőmentesítő folyadékkal, és adjon hozzá vizet a gyűrődésig - vízkőmentesítés. Ezután kapcsolja be a gépet, és hagyja, hogy a folyadék átfolyjon a gépen. Ezután ismételje meg a folyamatot tiszta vízzel. Az Ön gépe már vízkőmentesített.


Használhatom a mosogatógépem vízkőmentesítésére?

Ürítse ki a mosogatógépet, és töltsön 250 ml folyékony vízkőoldószert a gépbe. Ezután hagyja a mosogatógépet a legmagasabb fokozaton futni. Itt elegendő egy rövid ciklus.


A zuhanyfej is vízkőmentesíthető?

Keverjen össze 250 ml vízkőoldót 250 ml vízzel egy vödörben. Tegye a zuhanyfejet a folyadékba körülbelül 60 percre. Ezután öblítse le a zuhanyfejet tiszta vízzel.


Hogyan lehet vízkőmentesíteni a vízforralót?

Töltsön a vízforralóba 125 ml vízkőoldót és 250 ml vizet. Hagyja állni körülbelül 10 percig. Ezután öblítse át többször vízzel.


Mekkora a vízkőoldó pH-értéke?

A vízkőoldó pH-értéke 1-nél kisebb.


Milyen összetevőkből áll a vízkőoldó. Tejsav? Citromsav?

A vízkőoldó 5-15% szulfaminsavból és körülbelül 5% citromsavból áll. A vízkőoldó egy színjelzőt is tartalmaz, amely jelzi, hogy a folyadék még mindig vízkőmentesítő hatású-e.


Használhatom teljesen automatizált Melitta gép vízkőmentesítésére?

A WoldoClean vízkőoldó használható teljesen automata Melitta gépekhez is.


Használhatom Senseo kávégép vízkőmentesítésére?

Igen, a vízkőoldó használható Senseo gépekhez is.


A vízkőoldó alkalmas kapszulákhoz és podokhoz is?

A WoldoClean vízkőtelenítő pod és kapszulás kávégépekhez is használható.


Használhatom a Siemens EQ9 készülékem vízkőtelenítésére, vagy a vízkőoldó túl agresszív lehet a Siemens készülékem egyes részein?

Igen, az Ön Siemens EQ9 készülékét is könnyedén vízkőtelenítheti a WoldoClean vízkőoldóval. Kérjük, kövesse a gyártó utasításait. A folyadék nem "veszélyezteti" a gépet.


Klasszikus: WoldoClean vízkőoldó színjelzővel

 • A rendszeres vízkőmentesítés a készülékek energiahatékonyságához és hosszú élettartamához vezet.
 • Könnyű és biztonságos használat a gyors és egyszerű vízkőmentesítéshez.
 • A vízkőoldó nem hagy maradványokat, és a készülék a helyes használat és az azt követő öblítés után biztonságos.
 • A 750 ml WoldoClean vízkőoldó 6 vízkőmentesítési művelethez elegendő, 125 ml.
 • Mérőjelző a palack oldalán a tökéletes és pontos adagoláshoz.

Hogyan kell használni? Hogyan használjam helyesen a WoldoClean vízkőoldót?

 1. Keverjen 125 ml vízkőoldót (a palack oldalán lévő mérőjelző segít az adagolásban) 500 ml vízzel a víztartályban.
 2. Kávégépek esetében: Ha a kávéfőző rendelkezik vízkőmentesítési programmal, kövesse a lépéseket és a gyártó utasításait.
 3. Alternatív megoldásként hagyja, hogy az összes folyadék átfolyjon a gépen, és várjon 5-10 percet.
 4. Ezután először öblítse ki a víztartályt, majd ürítsen ki a gépből 1-2 tartály tiszta vizet.

 

 • Térfogat: 750 ml
 • Egyéb specifikációk: Alkalmas minden márkájú automata kávéfőzőhöz, eszpresszó- és kávéfőzőhöz. Más hideg- vagy melegvizes berendezésekhez is alkalmas: vízvezetékekhez és tömlőkhöz, A gyártó utasításai szerint a berendezések párátlanításához vagy 1:4 hígításban vízzel való keveréshez.
 • Kompatibilis berendezések: kapszulás gépek, teljes automata kávéfőző, kávéfőző, vízforraló, bojlerek, edények, mosógépek, vízvezetékek és tömlők tisztíthatók folyékony vízkőoldóval., konyhai készülékek, gőzölős vasalók, Keurig Nespresso Philips Delonghi Seaco Melitta WMF Miele Nirvona Siemens Senseo Jura és sok más., háztartási gépek, gőz, bojlerek.
 • Atermék súlya csomagolással együtt: 839 g

 

Súly (brutto) 839 g
Nettó súly 750 g
Térfogata 750 ml
Származási ország Németország
A termék listázva van: Ház takarítás Tisztítás, fertőtlenítés, védelem Kávégépek tisztítása Kávé
WoldoClean®

Německá značka WoldoClean je předním evropským výrobcem v oblasti čisticích prostředků. Od svého založení v roce 2007 představujeme neustále rostoucí portfolio produktů pro všechno, co se týká čištění domácnosti. Při hledání alternativ k výrobkům drahých výrobců neustále pracujeme na vylepšení produktů a přidané hodnotě pro naše zákazníky. Více než 1,1 milionu zákazníků v obchodním a soukromém sektoru zákazníků z celé Evropy. Také u ostatních čisticích prostředků se snažíme usnadnit čištění v domácnosti a kanceláři pomocí kvalitních ingrediencí. Bez ohledu na to, zda odvápňovací tablety, tekuté odvápňovací prostředky nebo jiné čisticí prostředky pro domácnost, jsou kvalita a cena přidanou hodnotou, kterou bychom chtěli nabídnout našim zákazníkům.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu značek Woldo, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 27.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 27.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 06. 27.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

 • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
 • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Folyékony vízkőoldó - 750 ml

Folyékony vízkőoldó - 750 ml

13 535 Ft
Spórolt 1 265 Ft
Folyékony vízkőoldó - 750 ml

Folyékony vízkőoldó - 750 ml

12 365 Ft
Spórolt 1 265 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk