Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Mész- és vízkőoldó - 750 ml

3 985 Ft 3 290 Ft ÁFA nélkül
Mész- és vízkőoldó - 750 ml
Mész- és vízkőoldó - 750 ml
Elérhetőség: 1 darab úton van
Ár: 3 985 Ft

A minőségi német folyékony vízkőoldó eltávolítja a kalciumlerakódásokat, fellazítja és eltávolítja a vízkövet a kávéfőzőkben. Tökéletes vízkőmentesítés és alkalmazás a háztartásban és az iparban. Rendkívül hatékony koncentrátum a kalciumlerakódások gyors és egyszerű eltávolításához. Hosszú távon sok munkát és erőfeszítést takarít meg.

A folyékony vízkőoldó eltávolítja a mészlerakódásokat, fellazítja és eltávolítja a vízkőlerakódásokat a kávéfőzőkben, vízforralókban, gőzkemencékben, mosogatógépekben, mosógépekben, gőztisztítókban, forró gőzt előállító berendezésekben, gőzfejlesztőkben, stb.

Tökéletes vízkőmentesítésre, valamint háztartási és ipari felhasználásra - ez az erőteljes koncentrátum alkalmas fürdőszobai és szaniter tisztítószerként. Első használatra eltávolítja a kalcium-karbonátot, használható egyben csapokon, zuhanyfejeken, vízszűrőkön és merülő vízmelegítőkön is.

Alapvető szennyeződés, hatékonyság és releváns anyag. Rendkívül hatékony koncentrátum a kalciumlerakódások gyors és egyszerű eltávolításához. A vízkőoldó nem okoz mérgező szagokat vagy gőzöket, és szagtalan. A vízkőmentesítés után egyszerűen öblítse le tiszta vízzel.

Eltávolítja a kalciumlerakódásokat. A rendszeres vízkőmentesítés hosszú távon sok munkát és erőfeszítést takarít meg Önnek. Érdemes a vízkő ellen még a kialakulása előtt küzdeni.

  • Térfogat: 750 ml

 

Súly (brutto) 862 g
Térfogata 750 ml ml
Származási ország Németország
A termék listázva van: Ház takarítás Tisztítás, fertőtlenítés, védelem Kávégépek tisztítása
WoldoClean®

Německá značka WoldoClean je předním evropským výrobcem v oblasti čisticích prostředků. Od svého založení v roce 2007 představujeme neustále rostoucí portfolio produktů pro všechno, co se týká čištění domácnosti. Při hledání alternativ k výrobkům drahých výrobců neustále pracujeme na vylepšení produktů a přidané hodnotě pro naše zákazníky. Více než 1,1 milionu zákazníků v obchodním a soukromém sektoru zákazníků z celé Evropy. Také u ostatních čisticích prostředků se snažíme usnadnit čištění v domácnosti a kanceláři pomocí kvalitních ingrediencí. Bez ohledu na to, zda odvápňovací tablety, tekuté odvápňovací prostředky nebo jiné čisticí prostředky pro domácnost, jsou kvalita a cena přidanou hodnotou, kterou bychom chtěli nabídnout našim zákazníkům.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu značek Woldo, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 25.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 25.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 25.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Mész- és vízkőoldó - 750 ml

Mész- és vízkőoldó - 750 ml

10 200 Ft
Mész- és vízkőoldó - 750 ml

Mész- és vízkőoldó - 750 ml

13 135 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk