Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tisztító tabletták kávéfőzőhöz - alternatíva 10 db

Rakráron van 2 darab Szerdán 06. 26. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 465 Ft 2 865 Ft ÁFA nélkül
Tisztító tabletták kávéfőzőhöz - alternatíva 10 db
Tisztító tabletták kávéfőzőhöz - alternatíva 10 db
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 3 465 Ft

Tisztító tabletták automata kávéfőzőkhöz, kávégépekhez, eszpresszógépekhez. Kompatibilis a Jura, Miele, Krups, Melitta, Seaco, Siemens, Nivona, Nespresso, Philips, Delonghi, WMF, Bosch készülékekkel. A kávé- és eszpresszógépek alapos tisztítására szolgáló tabletták jó alternatívája a túl drága eredeti tisztító tablettáknak. Kávégépek, eszpresszógépek, kapszulás gépek és teljes automata gépek alapos tisztítása. Kávétisztító tabletták 2g általános irodai, vendéglátóipari, háztartási használatra.

Tisztító tabletták automata kávéfőzőkhöz, kávégépekhez, eszpresszógépekhez, kompatibilis a Jura, Miele, Krups, Melitta, Seaco, Siemens, Nivona, Nespresso, Philips, Delonghi, WMF, Bosch készülékekkel.

A kávé- és eszpresszógépek alapos tisztítására szolgáló tabletták jó alternatívája a túl drága eredeti tisztító tablettáknak. Védje berendezését a kávéolajoktól és a kávézsíroktól.

A tisztító tabletták alkalmasak a kávéfőzők, eszpresszógépek, kapszulás és teljes automata gépek alapos tisztítására, amelyek könnyen tisztíthatóak.

Mindig kövesse a tisztítótabletta gyártójának utasításait. 2g súlyú tisztító tabletta általános irodai, vendéglátóipari, háztartási használatra.

A kávéfőzőgépekhez és kávégépekhez való tisztító tabletták eltávolítják a kávézsírokat és a kávéolajokat a készülékből. Olcsó és minőségi megoldás minden teljesen automata géphez. Kompatibilis a Bosch, Krups, Siemens, Delonghi, Jura, WMF, Nivona, Miele, Melitta, Nespresso, Tassimo, Saeco kávégépekkel. A tisztító tabletták bármelyik kávéfőzőben használhatók.

Különösen a kávébabok tartalmaznak kávéviaszokat és -olajokat, amelyek eltömíthetik a kávéfőzőt. A kávéfőző rendszeres ápolása fontos a lerakódások kialakulásának megelőzése érdekében. A tisztítótablettát a horonyba vagy a porrekeszbe lehet behelyezni. A 2 g-os, 15 mm átmérőjű tabletták eltávolítják a szennyeződéseket és védik a gép alkatrészeit.

Általános kérdések és válaszok a kávéfőző tisztításával kapcsolatban:

Használhatom a WoldoClean tisztító tablettákat a kávéautomatámhoz is?

A tisztítótabletták kompatibilisek az összes géppel, például Siemens, Jura, Seaco, Delonghi, Nirvona, Miele, Philips WMF*.

A tabletták nem oldódnak fel jól, mit tehetek ellene?

Ez normális, a teljesen automata kávégépek tisztítási folyamata általában 20-30 percig tart, ezért a tablettának lassan kell feloldódnia, hogy a folyadék a tisztítás során folyamatosan működjön.

Hogyan használhatom a tisztító tablettákat a géppel?

Javasoljuk, hogy mindig kövesse a gyártó által ajánlott utasításokat. Ha nem talál erre vonatkozó információt, helyezze a tisztítótablettát a porrekeszbe vagy a teljesen automata gép tisztítótablettás nyílásába, majd indítsa el a tisztítási folyamatot. Ha nincs tablettatartó rekesz, oldja fel a tablettát 250 ml meleg vízben. Ezután hagyja, hogy a teljesen automata gép átfolyassa a tisztítófolyadékot. Ezt követően ismételje meg a folyamatot tiszta vízzel a gép átöblítéséhez.

Milyen gyakran kell tisztítani a Siemens vagy Jura kávéfőzőmet?

A Jura gépeket körülbelül 200-250 kávéfogyasztás vagy körülbelül 80 öblítés után kell tisztítani. A karbantartási intervallum tehát a használattól függ. Ez hasonló a Siemens gépek esetében is. A használattól függően számos Siemens automata gép automatikusan jelzi, ha a gépet tisztítani vagy vízkőmentesíteni kell.

Használhatom a Siemens EQ 3, 5, 6, 7, 8, 9-es kávéfőzőm tisztítására is?

Tisztító tablettáink kompatibilisek a Siemens EQ sorozatú teljesen automata gépekkel. Ez azt jelenti, hogy a tisztítási folyamatok gond nélkül elvégezhetők. A Calc'nClean funkcióval a kávéfőző általában automatikus tisztítást jelez. Alternatívaként a főzőegységet 2 hetente tiszta vízzel is felforralhatja, majd a tisztítótablettával tisztíthatja.

A tisztítótabletták alkalmasak vízkőmentesítésre?

A vízkőmentesítés különbözik a tisztítástól. A vízkőmentesítés során a melegvízcsőből mész szabadul fel. A tisztító tablettákkal történő tisztítás eltávolítja a kávézaccot, a kávéolajat és más szennyeződéseket a főzőcsoportból. A vízkőmentesítéshez vízkőoldó tablettákat vagy folyékony vízkőoldót ajánlunk a gépben lévő vízkőlerakódások eltávolítására.

Hogyan használhatom a tablettákat? Hol helyezkednek el?

Minden kávéfőzőnek van egy nyílása, amelyben a fúvókákat (kézi) fel kell tölteni, és milyen időközönként kell tisztítani. Minden gépnek saját rendszere van. Mindig kövesse a gyártó használati útmutatójában szereplő utasításokat. Vízkőmentesítéskor a vízkőoldó tablettákat általában vízzel oldják fel a víztartályban. A vízkőmentesítési folyamat ezután sok gépen automatikusan elindul.

WoldoClean tisztító tabletták kávéfőzőkhöz, mint a drága gyártók olcsó alternatívája

  • A tisztító tabletták egy kifejlesztett formula segítségével tüntetik el a legnehezebb kávézsírokat és olajokat.
  • A tisztítótabletták rendszeres használata biztosítja a kávéfőző hosszú élettartamát és energiahatékonyságát. Mivel a mészkő akár 30%-kal is növelheti az energiafogyasztást.
  • Könnyen és biztonságosan használható, és garantálja a könnyű, gyors és tartós tisztítást.
  • A WoldoClean tisztítótabletták nem hagynak maradványokat. A gép tisztítása, majd öblítése után a kávéja biztonságban van.
  • Csomagolásunk újrahasznosítható, így alacsony a környezetre gyakorolt hatása.
  • Egyszerű tablettaadagolás.
  • A tisztítótabletták mérete és súlya miatt minden elterjedt modellhez alkalmasak.

Alkalmazások teljes kávéfőzőkhöz és automata tisztítóprogrammal rendelkező kávéfőzőkhöz

Alkalmazások és utasítások a karos vagy csepegtető gépek tisztításához

Oldja fel a tablettát

Oldja fel a tisztítótablettát 100 ml forró vízben, és töltse a tisztítóoldatot egy víztartályba körülbelül 400-500 ml meleg vízzel.

Töltse meg a víztartályt a folyadékkal

Ha kapszulás vagy karos gépe rendelkezik tisztítási programmal, kérjük, vegye figyelembe az egyes lépéseket és a gyártó utasításait.

Kezdje tisztítással vagy öblítéssel

Hagyja, hogy az összes folyadék átfolyjon a gépen, és várjon 5-10 percet. Ezután ürítse ki a folyadékot a csészéből.

Töltse meg a víztartályt tiszta vízzel, és öblítse ki.

Töltse meg a víztartályt tiszta vízzel. Ezután öblítse át az egész gépet 1-2 tartály tiszta vízzel.

A gép mostantól tisztítva van. Élvezze a kávéját!

 

A termék listázva van: Ház takarítás Tisztítás, fertőtlenítés, védelem Kávégépek tisztítása
WoldoClean®

Německá značka WoldoClean je předním evropským výrobcem v oblasti čisticích prostředků. Od svého založení v roce 2007 představujeme neustále rostoucí portfolio produktů pro všechno, co se týká čištění domácnosti. Při hledání alternativ k výrobkům drahých výrobců neustále pracujeme na vylepšení produktů a přidané hodnotě pro naše zákazníky. Více než 1,1 milionu zákazníků v obchodním a soukromém sektoru zákazníků z celé Evropy. Také u ostatních čisticích prostředků se snažíme usnadnit čištění v domácnosti a kanceláři pomocí kvalitních ingrediencí. Bez ohledu na to, zda odvápňovací tablety, tekuté odvápňovací prostředky nebo jiné čisticí prostředky pro domácnost, jsou kvalita a cena přidanou hodnotou, kterou bychom chtěli nabídnout našim zákazníkům.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu značek Woldo, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 06. 26.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 06. 26.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Tisztító tabletták kávéfőzőhöz - alternatíva 10 db

Tisztító tabletták…

20 865 Ft
Tisztító tabletták kávéfőzőhöz - alternatíva 10 db

Tisztító tabletták…

12 615 Ft
Spórolt 1 335 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk