Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Vinil, vízmatrac és műanyag felület tisztító permetezővel - 250 ml

3 munkanapon belül lesz raktáron
3 835 Ft 3 170 Ft ÁFA nélkül
Vinil, vízmatrac és műanyag felület tisztító permetezővel - 250 ml
Vinil, vízmatrac és műanyag felület tisztító permetezővel - 250 ml
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 3 835 Ft

Alkalmas műanyag felületekhez, például légmatracokhoz, zuhanyfüggönyökhöz, felfújható csónakokhoz, kerti bútorokhoz, de használható a jármű pilótafülkéjéhez is. A tisztítószer tartósan rugalmasan tartja a vízágy vinil borítását, megakadályozza a pórusok kialakulását és a vízágy anyagának törékenyebbé válását. Megakadályozza a magban lévő víz kiszáradását, megkeményedését és oxidációját. A viniltisztító alkalmazása rendkívül egyszerű. Védőfilmet hagy a vinilfelületen, és megvédi a vízmatracot a szennyeződésektől.

A vízágyak rendszeres ápolása viniltisztítóval megakadályozza a magban lévő víz kiszáradását, megkeményedését és oxidációját. A tisztítószer tartósan rugalmasan tartja a vízágy vinil borítását, megakadályozza a pórusok kialakulását és a vízágy anyagának törékenyebbé válását.

A viniltisztító alkalmazása rendkívül egyszerű. A palackon lévő praktikus adagolónak köszönhetően a vinil ápolása és tisztítása mikroszálas ruhával együtt nagyon egyszerű és gyors.

Alkalmas a műanyag felületekhez, például légmatracokhoz, zuhanyfüggönyökhöz, felfújható csónakokhoz, kerti bútorokhoz, de használható a jármű pilótafülkéjéhez is. A szórófejes flakon biztosítja a könnyű használatot. A Vinylcleanert Németországban gyártják és csomagolják.

A viniltisztítóval történő védelem védőréteget hagy a vinilfelületen, és megvédi a vízmatracot a szennyeződésektől. A felületápoló minden vízágymárkával kompatibilis. A vízzel bevont vinil alkalmas repedésgátlónak. Más műanyag felületekhez is használható.

 

 

Származási ország Németország
A termék listázva van: Ház takarítás Tisztítás, fertőtlenítés, védelem
WoldoClean®

Německá značka WoldoClean je předním evropským výrobcem v oblasti čisticích prostředků. Od svého založení v roce 2007 představujeme neustále rostoucí portfolio produktů pro všechno, co se týká čištění domácnosti. Při hledání alternativ k výrobkům drahých výrobců neustále pracujeme na vylepšení produktů a přidané hodnotě pro naše zákazníky. Více než 1,1 milionu zákazníků v obchodním a soukromém sektoru zákazníků z celé Evropy. Také u ostatních čisticích prostředků se snažíme usnadnit čištění v domácnosti a kanceláři pomocí kvalitních ingrediencí. Bez ohledu na to, zda odvápňovací tablety, tekuté odvápňovací prostředky nebo jiné čisticí prostředky pro domácnost, jsou kvalita a cena přidanou hodnotou, kterou bychom chtěli nabídnout našim zákazníkům.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu značek Woldo, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 01.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 01.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 01.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk