Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Eldobható hélium palack lufihoz 250 l (lufi nélkül)

Eldobható hélium palack lufihoz 250 l (kb. 30 lufira)

Részletes termékleírás
3 munkanapon belül lesz raktáron
16 615 Ft 13 735 Ft ÁFA nélkül
Eldobható hélium palack lufihoz 250 l (lufi nélkül)
Eldobható hélium palack lufihoz 250 l (lufi nélkül)
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 16 615 Ft

Eldobható hélium palack lufihoz 250 l (kb. 30 lufira)

HÉLIUM BALOONGAZ LUFIKHOZ - eldobható palack 7 l víztérfogattal, 250 l sűrített héliumot tartalmaz. A henger súlya 1,95 kg, magassága 360 mm. A Helium BALOONGAZ 99%-ban tiszta héliumot tartalmaz. Ezzel a gáztartalommal 30 db 23 cm átmérőjű latex lufit lehet felfújni. A lufik nem tartoznak a csomaghoz, de üzletünkben könnyen választhat.

A hélium ma már minden jobb ünnepség vagy parti elengedhetetlen része. A palackban lévő héliummal könnyedén és egyszerűen felfújhatja a gumilatex lufikat, amelyek körülbelül 5 órán át repülnek, vagy felfújhatja kedvenc fólia lufijait, és nemcsak a buli alatt, hanem utána is felejthetetlen dekorációval rendelkezik majd. Az így megtöltött fólia lufi több napig kitart, és újra lehet tölteni. Ha meg szeretné hosszabbítani a lufik élettartamát, speciális gélt adhat hozzá, hogy meghosszabbítsa a lufik repülési idejét.

A héliumot az emberek akkor használják, amikor hangjuk megváltoztatásával akarnak szórakoztatni másokat és önmagukat. A héliumban, mivel a hang a normálisnál 3-szor gyorsabban terjed, jelentősen megváltoztatja a hangot. Mire a hélium elillan...

A praktikus, újrazárható héliumos palack eldobható, könnyen használható és bárki kezelheti! A tartály tartalma legalább 6 hónapig tárolható, amennyiben a tartály szelepe teljesen zárva van.

SZÁLLÍTÁSI MÓD KIZÁRÓLAG GLS, VAGY SZEMÉLYES ELVÉTEL raktárunkban.

 

Súly (brutto) 1000 g
A termék listázva van: Hélium léggömbökre
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 06. 06.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk