Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Hélium lufihoz eldobható tartály 250 l + 30 lufi

Előnyös csomag
3 munkanapon belül lesz raktáron
17 385 Ft 14 365 Ft ÁFA nélkül
Hélium lufihoz eldobható tartály 250 l + 30 lufi
Hélium lufihoz eldobható tartály 250 l + 30 lufi
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 17 385 Ft

Hélium a lufi töltéshez + 30 lufi.

Egyszer használatos héliumos palack (13,4 literes vizes palack 250 liter sűrített héliumot tartalmaz) - ez a gáztartalom 30 db 23 cm átmérőjű latex lufit fúj fel. És ehhez pluszba 30 lufi is hozzájár...

A hélium manapság minden ünnepség vagy parti szerves részévé válik. Héliummal felfújhatsz latex lufikat, amelyek körülbelül 5 órán át tartanak, vagy fólia lufikat is felfújhatsz. Az így feltöltött lufi több napig kitart, és újra lehet tölteni. Ha meg szeretné hosszabbítani a lufik élettartamát, speciális gélt adhat hozzá, hogy meghosszabbítsa a lufik repülési idejét.

A héliumot az emberek inhalálásra is használják, hogy megváltoztassák a hangjukat, ami biztosan feldobja a bulit. A héliumban a hang 3-szor gyorsabban terjed, mint normálisan, így jelentősen megváltoztatja a hangot. Mire a hélium elhasználódik....

A praktikus hélium palack eldobható, könnyen használható és bárki kezelheti! A Baloongaz tartály újrazárható. A tartály tartalma legalább 6 hónapig tárolható, ha a tartály szelepe teljesen zárva van.

 

Csavarja a töltőfelszerelést a műanyag zár szemén keresztül a palackra. A jobb kezelés érdekében hagyja az üveget az eredeti csomagolásban, és a lufikat a dobozon lévő nyíláson keresztül töltse meg.

1. Fordítsa a szelepet az óramutató járásával ellentétes irányba.
2 .Csúsztassa a lufit a fúvókára.
3. Nyomja a fúvókát felfelé vagy lefelé.
4. Zárja be a szelepet az óramutató járásával megegyező irányban.

Soha ne csavarja le a töltőtartozékot

Súly (brutto) 1000 g
A termék listázva van: Hélium léggömbökre
Folat

A Folat márkát 1993-ban alapították Alex Adrich és Marc Mulckhuys. Egy kis garázsban kezdték, csak a léggömbök és ünnepségek iránti szenvedélyükkel. Manapság, több mint egy negyed évszázaddal, a hollandiai Haarlemben székhellyel, a Folat innovatív és frissítő megközelítésének köszönhetően Európa egyik legnagyobb gyártója. "De nemcsak a partikellékeket és a dekorációkat szállítjuk," mondják a Folat képviselői. "Mosolygunk."

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 06. 20.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk