Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Hélium lufiknak 0,15 m3 + szalag

Hélium léggömbök felfújásához.

Részletes termékleírás
3 munkanapon belül lesz raktáron
12 785 Ft 10 565 Ft ÁFA nélkül
Hélium lufiknak 0,15 m3 + szalag
Hélium lufiknak 0,15 m3 + szalag
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 12 785 Ft

Hélium léggömbök felfújásához.

Hélium ballonokhoz BALLOONS KING - egyszer használatos nyomástartó edény 7 literes víztérfogattal, 150 l sűrített héliumot tartalmaz. A palack súlya 1,95 kg, magassága 360 mm.

A Hélium KING OF BALLONS 99% -ban tiszta héliumot tartalmaz. A csomag egy szalaggolyót tartalmaz. A lufi nem tartalmazza. Ebből a palackból származó héliumot használva 10-20 darab 23 cm átmérőjű latex ballont fújjon fel.

Héliummal felfújhatja a latex léggömböket, amelyek körülbelül 5 órát bírnak, vagy fújhat fóliagolyókat. Az így töltött ballon körülbelül 7-10 napig tart, és többször is felfújható.

Használja a hélium KING OF BALLOONS -t gyönyörű léggömb -dekorációk létrehozásához. A léggömbök feltöltése KING OF BALLOONS héliummal olyan egyszerű, és bárki játszhat játékosan, kövesse az oktatóvideót.

Az emberek léggömbökben is használják a HELIUM -ot belégzésre, ahol a hang megváltozik, ami minden bizonnyal felpezsdíti az ünnepet. A héliumgyártók azonban nem javasolják a hélium belélegzését. A KING OF BALLOONS konténer zárható. A tartály tartalma legalább 6 hónapig tárolható, ha a tartály szelepe teljesen zárva van.

 

Súly (brutto) 2000 g
A termék listázva van: Hélium léggömbökre Ünnepségek és partik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 06. 06.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk