Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Texturált henger szív mintával

9 765 Ft 8 070 Ft ÁFA nélkül
Texturált henger szív mintával
Texturált henger szív mintával
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 9 765 Ft

Henger marcipán vagy szív alakú bevonóanyag modellezésére.

Strukturált hengerrel kiadós mintát kap a bevonaton vagy a modellező anyagokon, amelyek lefedik a finom süteményeket és cupcakes. Először görgessen a lapot sima hengerrel, majd alkalmazza a mintagörget. A tányérról különféle formákat vághat és vághat, amelyek díszítik a süteményeket, például szalagok, szívek, levelek és egyéb formák. A dekoratív hengerelt tányéron vághat csíkokat a szívszélességben, és díszítheti a süteményes köröket. Ezt a motívumot különösen a nők és a lányok fogják értékelni, de bevont esküvői tortákhoz, rét témájú süteményekhez és gyermekek süteményeihez is alkalmasak. Eredeti sütiket is létrehozhat hengerrel.

A mintahengert marcipánnal, modellező vagy bevonó anyaggal díszítik. A mintázat szerkezetét a hengerelt anyagba extrudálja.

Anyag: műanyag
Minta: szív.
Színes választék.
Méretek: 32 x 2,5 cm

 

Súly (brutto) 70 g
A termék listázva van: Hengerek, nyújtók
Modecor

Společnost Modecor Italiana je evropským lídrem v oblasti výroby dekorací pro cukrářské výrobky a nabízí širokou škálu dekorací od čokoládových, cukrových nebo želatinových až po digitální a sítotiskový tisk na jedlé materiály. Prvotřídní suroviny, inovace, kvalita služeb, bohatost sortimentu a kreativita, to je Modecor.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu Modecor, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 08. 05.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 08. 05.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 08. 05.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk