🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Texturált henger virág mintával

7 255 Ft 6 000 Ft ÁFA nélkül
Texturált henger virág mintával
Texturált henger virág mintával
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 7 255 Ft

Görgő marcipán virág alakú szövet modellezésére.

Strukturált hengerrel virágmintákat kap a bevonaton vagy a modellező anyagokon, amelyek finom süteményeket és cupcakeket fedhetnek le. Először görgessen a lapot sima hengerrel, majd alkalmazza a hengert mintákkal. A tányérról különféle formákat vághat és vághat, amelyek díszítik a süteményeket, például szalagok, szívek, levelek és egyéb formák. A dekoratív hengerelt tányérról vághat csíkokat a virágok szélességében és díszítheti a tortaáramlásokat. Ezt a témát különösen a nők és a lányok fogják értékelni, de bevont esküvői tortákhoz, rétes témájú süteményekhez és gyermekek számára készült süteményekhez is alkalmasak. Eredeti sütiket is létrehozhat hengerrel.

A mintahengert marcipánnal, modellező vagy bevonó anyaggal díszítik. A mintázat szerkezetét a hengerelt anyagba extrudálja.

Anyag: műanyag.
Minta: virágok.
Színes választék.
Méretek: 32 x 2,5 cm.

A termék listázva van: Hengerek, nyújtók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk