Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Lehet vásárolni a számlán?

Minden vásárlásért számlát kap velünk, függetlenül attól, hogy Ön végfelhasználó, vállalkozó - önálló vállalkozó vagy vállalkozás. Ha számlavásárlással érti azt az esetet, amikor a megrendelés kifizetésre kerül, például 14 nappal a küldemény kézhezvétele után, ez akkor lehetséges, ha nagybani partner, fizetni lehet az árut a számlán. Ez a feltétel a tökéletes fizetési fegyelem és az áruk korábbi vásárlása, minimum értéke 400 000 Ft- tól.

Hol kaphatok kedvezményes kupont?

Könnyű, kövesse Facebookunkat, vagy feliratkozzon a hírlevélre, ezeken a csatornákon keresztül rendszeresen publikálunk kedvezménykódokat. De vásárláskor kedvezményeket is kaphat. Csak vásároljon mint regisztrált majd mindig emlékezzen bejelentkezni minden más előtt. A kedvezmények automatikusan hozzáadódnak.

Hogyan kapok kedvezményt a következő vásárlásom során?

Jelenleg kétféle módon kínálunk még jobb árakat az áruházunkban. Az első a hűségprogramunk. Ennek köszönhetően kedvezményeket kap minden vásárláshoz, amelyek akár 10% -ot is elérhetnek. Ahhoz, hogy ezt a 10% árengedményt kapja, elegendőí regisztrálni és minden vásárlás előtt jelentkezzen be ugyanazzal az e-mail címmel. Ezután kedvezményeket kap a kiadásainak megfelelően, az alábbi táblázat szerint:Ennek a hűségprogramnak az az előnye, hogy nincs szükség az együttműködésre és az ID-en belüli kedvezményekre, ugyanazokat a feltételeket biztosítjuk a cukrászok számára, kereskedelmi engedély nélkül. A második módszer, amely csak cukrászdákra, pékségekre, éttermekre és kereskedőkre korlátozódik, akik árukat viszonteladásra vásárolják, a nagykereskedelmi együttműködés. Itt először regisztrálnia kell vállalkozást vagy önálló vállalkozót, majd megrendelheti és megjegyzésbe írhatja, hogy érdekli a nagykereskedelmi együttműködés. Ha az első vásárlás meghaladja a 65 000 Ft-ot, akkor automatikusan legalább 10% kedvezményt és ingyenes szállítást kap. Ezután minden további vásárlás díjmentesen van, 39 000 Ft-tól, és a 10% -os kedvezmény automatikusan jóváírásra kerül. Felhívjuk figyelmét, hogy mindig be kell jelentkeznie azon e-mail cím alatt, amelyben regisztrált.

Lépjen kapcsolatba velünk