Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Milyen előnyei vannak a regisztrációnak?

Regisztrációtól kezdve az üzletben sok előnyt kap. Először minden vásárlás esetén akár 10% kedvezményt kap. Ezenkívül az összes korábbi megrendelését ügyesen tárolja az ügyfélszámláján, így könnyen megrendelheti azokat. Végül megismételheti az utolsó rendelését, ha bejelentkezik, és a jobb felső sarokban található Utolsó rendelés linkre kattint. Fiókjában a letöltési számlát mindig a megrendelés részleteiben találja, kivéve, ha az e-mailben találja meg, ahol mindig automatikusan elküldjük.

Hol tudok regisztrálni az eshopban?

Regisztrálhat a jobb felső sarokban lévő minden oldalról, miután a linkre kattintott Registráció. Csak egy választott érvényes e-mail címre és jelszóra van szüksége, és biztosan ismételje meg. A jelszónak legalább öt karakter hosszúnak kell lennie. Az adatbázisunk titkosítva van, és legalább öt karakter hosszú lehet. 

Mi a teendő, ha nem emlékszem a jelszavamra?

Semmi sem történik, csak nyisd ki ezt az oldalt, Itt adja meg az első regisztráció során megadott e-mailt, és elküldjük Önnek az új jelszó beállításának útmutatásait. Ne felejtse el, hogy soha nem küldünk neked jelszót e-mailben, így nem szabad visszaélni. Mindig maga állítja be a jelszavát, és nem tudjuk. Ha nem emlékszik a regisztrált e-mailre, egyszerűen nekünk írjon. Örülünk, hogy nevét, telefonszámát vagy megrendelési számát találja meg, és megmondja Önnek az itt található e-mailt.

Kapok engedményt vagy kedvezményes kupont?

Egyszeri kedvezményt nem kap, de ha követi Facebookunkat vagy feliratkozik a hírlevélre, rendszeresen publikálunk kedvezménykódokat ezen a csatornán keresztül. Ha azonban feliratkozik egy e-üzletre, és regisztrált végfelhasználóként vásárol, minden egyes vásárláskor automatikusan kedvezményt kap minden további vásárlásért. Ezek akár 10% -ot is eredményezhetnek. Ahhoz, hogy ezt a 10% árengedményt kapja, elegendő zaregisztrálni és minden vásárlás előtt jelentkezzen be ugyanazzal az e-mail címmel. Ezután kedvezményeket kap a kiadásainak megfelelően, az alábbi táblázat szerint:

 

Lépjen kapcsolatba velünk