Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Italos pálca

A bükkfából készült fa törő nélkülözhetetlen eszköz az alkoholos és alkoholmentes koktélok, például a Mojito vagy a Caipirinha elkészítéséhez. Apró fogakkal rendelkezik, amelyek a citrusfélékből,…

Részletes termékleírás
Rakráron van 2 darab Csütörtökön 06. 20. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 185 Ft 980 Ft ÁFA nélkül
Italos pálca
Italos pálca
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 1 185 Ft

A bükkfából készült fa törő nélkülözhetetlen eszköz az alkoholos és alkoholmentes koktélok, például a Mojito vagy a Caipirinha elkészítéséhez. Apró fogakkal rendelkezik, amelyek a citrusfélékből, mentalevelekből az összes levet és illatos illóolajat közvetlenül a pohárba juttatják. Ezt a 22 cm hosszú pálcát muddler-nek nevezik.

Egy ilyen frissítő koktél remek nyári hangulatot teremt, akár a tengerparton, akár csak a nyaralóban a napozóágyon. Használat után csak mossa el meleg vízzel, és hagyja megszáradni.

Vágópálca a fűszernövények és citrusfélék aprításához

Ez a bükkfából készült pálcika nélkülözhetetlen eszköz a frissítő alkoholos és alkoholmentes koktélok elkészítéséhez. Apró hegyei vannak, amelyek tökéletesen kipréselik a citrusfélék és a mentalevelek levét és illatos illóolaját közvetlenül a pohárba. A 22 cm hosszúságának köszönhetően a kalapácsot muddler-nek is nevezik.

Teremtsen saját nyári hangulatot!

Ezzel a kalapáccsal könnyedén készíthet nagyszerű és frissítő koktélokat, akár a tengerparton, akár a kertben, akár csak a nyaralóban a napozóágyon pihenve. Csak válasszon egy receptet, adja hozzá a hozzávalókat, és ezzel a kalapáccsal őrölje a fűszernövényeket és a citrusféléket tökéletesre.

A termék jellemzői

  • Anyaga: fa
  • Hossz: 22 cm
  • Átmérő: 3 cm
  • Súly: 80 g
  • Használat: koktélokhoz
  • Mosogatógépben mosható: nem
  • Gyermekeknek: nem

Válaszok a gyakran ismételt kérdésekre:

Ez a pálca mosogatógépben mosható?

Nem, ez a pálca nem mosogatógépben mosható. Javasoljuk, hogy kézzel, meleg vízzel mossa el.

Használható ez a pálcika gyerekeknek?

Nem, ezt a kalapácsot nem gyermekeknek szánjuk.

 

Súly (brutto) 100 g
A termék listázva van: Italok Konyhai eszközök
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 20.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 20.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 06. 20.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk