Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Üveg/rozsdamentes acél/bambusz kávéskanna CORK 1 l

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 2 darab Csütörtökön 06. 27. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
7 185 Ft 5 935 Ft ÁFA nélkül
Üveg/rozsdamentes acél/bambusz kávéskanna CORK 1 l
Üveg/rozsdamentes acél/bambusz kávéskanna CORK 1 l
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 7 185 Ft

A teáskanna szűrővel egy sokoldalú eszköz a gyors és nem kívánt kávé vagy tea elkészítéséhez, a tejhabosítás is egyszerűvé válik vele, és boroszilikát üvegből, rozsdamentes acélból, bambuszból és parafából készült.

A szűrővel ellátott teáskanna segítségével könnyen és gyorsan készíthet kávét logger nélkül vagy laza teát levelek és virágok nélkül. A finom szűrővel a szilárd részecskéket az italból a kanna aljára nyomja. De kiválóan alkalmas jeges kávé készítéséhez is, sűrű habzással (csak víz, instant kávé, vagy cukor vagy méz és hab). Meleg tejet is felhabosít kávéhoz vagy babakakaóhoz vagy karóhoz. Könnyen kezelhető, könnyen tisztítható.

  • Anyaga: boroszilikát üveg (max. 180 °C), rozsdamentes acél, bambusz, parafa (kivehető rész).
  • Méretek: térfogat 1 l, átmérő 10 cm, magasság 18/21 cm.
  • Csak az üveg mosogatógépbe és MVT-be való, de a mosogatógép nem ajánlott (ragasztott fogantyú).

 

Súly (brutto) 540 g
Térfogata 1000 ml
Anyag Bambusz, Üveg
A termék listázva van: Kávékészítés Italok
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 27.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 27.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 06. 27.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk