Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Araba Mocca ízesítő paszta - kávéaroma 1 kg(Compound)

Felhatalmazott eladó
5 685 Ft 4 700 Ft ÁFA nélkül
Araba Mocca ízesítő paszta - kávéaroma 1 kg(Compound)
Araba Mocca ízesítő paszta - kávéaroma 1 kg(Compound)
Elérhetőség: Na cestě 1 kusů
Ár: 5 685 Ft

A kávé ízesítő paszta alkalmas krémek és tészták készítésére.

Koncentrált kávé ízesítésű paszta alkalmas krémek és tészták készítésére. Keverheti túróval, megkönnyítheti a tejszínhabot, és süteményeket, szeleteket, tekercseket is tölthet. Kávé ízesítésű krémeket cupcakes, szeletek, sütemények és tekercsekkel díszíthet. Krémes könnyű krémek elkészítésére is alkalmas, gyümölcsökkel, diófélékkel és ostyákkal. A tésztát keverheti különféle tésztákba is. A kávéaroma megegyezik a karamell, a csokoládé, a kókuszdió és más ízével.

Aroma, különösen alkalmas mindenféle élelmiszer-tömeg (tészta, tejszínhab, pudingok stb.) Ízesítésére. Használat: a tömeg teljes tömegének 3-5% -a.

Pasty koncentrált keverék töltelékek, krémek vagy cukrászsütemények ízesítésére, természetes alapon előállítva, a fajok nagy variabilitása.
1000 g tömeg (tejszínhab, tejszín, tejszínhab, stb.), 40-60 g vegyület. A vegyületet tökéletesen keverjük össze az anyaggal.

Tárolja száraz helyen, legfeljebb 25 fokig.

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
Íz (aroma) Kávé
A termék listázva van: Ízesítő paszták és aromák, Fagylaltok, Ízesítő paszták és összetevők, Összetevők és fűszerek, Fagylaltok

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1258 kJ
Energiaérték 301 kcal
Szénhidrátok 73 g
- ebből cukok 73 g
1.2 g

Termékösszetétel

Karamellszirup, invertcukor, édesó, E150a szín, E1520 hordozó. Koffeint tartalmaz.

Zeelandia

A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk