Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ízesítő paszta Karamel 1 kg (Compound)

Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 615 Ft 5 465 Ft ÁFA nélkül
Ízesítő paszta Karamel 1 kg (Compound)
Ízesítő paszta Karamel 1 kg (Compound)
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 6 615 Ft

Koncentrált karamellízesítésű paszta alkalmas krémek és tészták készítésére.

Koncentrált karamellízesítésű paszta alkalmas krémek és tészták készítésére. Keverheti túróval, megkönnyítheti a tejszínhabot, és süteményeket, szeleteket, tekercseket is kitölthet. A karamellízesített krémek cupcakes, szeletek, sütemények és tekercsekkel díszíthetők. Krémes könnyű krémek elkészítésére is alkalmas, gyümölcsökkel, diófélékkel és ostyákkal. A tésztát keverheti különféle tésztákba is. A karamellízesítés összekeveredik diófélékkel, csokoládéval, vaníliával és egyes gyümölcsökkel, például banánnal vagy ananásznal.

Aroma, különösen alkalmas mindenféle élelmiszer-tömeg (tészták, tejszínhab, pudingok stb.) Ízesítésére. Használat: a tömeg teljes tömegének 3-5% -a.

Pasty koncentrált keverék töltelékek, krémek vagy cukrászsütemények ízesítésére, természetes alapon előállítva, a fajok nagy variabilitása.
1000 g tömeg (tejszínhab, tejszín, tejszínhab, stb.), 40-60 g vegyület. A vegyületet tökéletesen keverjük össze az anyaggal.

Összetevők: glükózszirup, cukor, karamellszirup (10%), víz, E150c festék, maltodextrin, teljes tejpor, kávé (koffein)

Allergének: tej

Tápérték 100 g termékre:

Energiaérték: 1281 kJ / 306 kcal

Zsírok: 0 g

Szénhidrátok: 75 g (ebből cukor 72,8 g)

Rost: 0 g

Fehérje: 0 g

Só: 0,4 g

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
Íz (aroma) Karamell
A termék listázva van: Ízesítő paszták és aromák, Fagylaltok, Ízesítő paszták és összetevők, Összetevők és fűszerek, Fagylaltok

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1281 kJ
Energiaérték 306 kcal
Szénhidrátok 75 g
- ebből cukok 75 g
0.4 g

Termékösszetétel

Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Tej
Zeelandia

A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk