Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Mogyoró ízesítő paszta Nocciola Maxima Premium 200 g

  Prémium minőségű mogyorós fűszerpaszta.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  4 045 Ft 3 515 Ft ÁFA nélkül
  Mogyoró ízesítő paszta Nocciola Maxima Premium 200 g
  Mogyoró ízesítő paszta Nocciola Maxima Premium 200 g
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 4 045 Ft

  Prémium minőségű mogyorós fűszerpaszta.

  Prémium minőségű mogyorós fűszerpaszta. Prémium sorozat olasz aromapaszták, amelyek a mogyoró klasszikus olasz ízére vonatkoznak. Krémek, tészta, fagylalt stb. Ízesítésére alkalmas

  Készült Olaszországban.

   

  Adagolás: 100 g / kg / keverék

  Súly (brutto) 200 g
  Nettó súly 200 g
  Íz (aroma) Mogyoró
  A termék listázva van: Akció, Ízesítő paszták és aromák, Fagylaltok, Ízesítő paszták és összetevők, Összetevők és fűszerek, Fagylaltok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 2775 kJ
  Energiaérték 673 kcal
  Teljes zsírtartalom 64 g
  - ebből telített zsírsavak 4.2 g
  Szénhidrátok 6.1 g
  - ebből cukok 4.1 g
  Fehérje 14 g
  0.03 g

  Termékösszetétel

  Összetevők: mogyoró 99,4%, aroma

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Tojás, Földimogyoró, Szójabab (szója), Tej, Diók (mandula, dió)

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 03. 05.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 03. 05.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 03. 05.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk