🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Vadcseresznye paszta Cherry Mania 200 g

Rakráron van 4 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 415 Ft 2 100 Ft ÁFA nélkül
Vadcseresznye paszta Cherry Mania 200 g
Vadcseresznye paszta Cherry Mania 200 g
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 2 415 Ft

A cseresznye desszertek szerelmeseinek kínáljuk ezt a fűszertartó pasztát, amely mindkét krémekhez, felvert krémekhez használható, akár semleges, akár joghurtos, túrós és egyéb cukrászati töltelékekhez. Ha hallottál egy gyümölcsdarabokkal rendelkező termékről, akkor itt vonatkozzon a gyümölcsdarabokra. A paszta sűrű, nagy mennyiségű amarena meggyével. Mindezt természetes alapon.

Összetevők: 60% meggy, cukor, glükózszirup, fekete sárgarépa-kivonat színezéseként, egy másik színezőanyag: karmin, karamell és idigotin, sűrítőanyag pektin, tartósítószer a citromsav.

Súly: 200 g., Csomag / ár.

Súly (brutto) 200 g
Nettó súly 200 g
A termék listázva van: Ízesítő paszták és aromák, Fagylaltok, Ízesítő paszták és összetevők, Fagylaltok

Átlagos tápanyagértékek 100 g

Energiaérték 1180 kJ
Energiaérték 277 kcal
Szénhidrátok 66 g
- ebből cukok 59 g
Fehérje 0.5 g
0.02 g

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk